Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Danas se otvara Zagrebački Modulee u Novom Zagrebu

Danas se otvara Zagrebački Modulee u Novom Zagrebu

Modulee će biti mjesto za zabavu, opuštanje i druženje na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Zagrebu uz bogatu glazbenu i gastronomsku ponudu

VIDEO

U petak, 11. lipnja, u 19.00 sati otvara se Zagrebački Modulee. Radi se o događanju koje po prvi put u Hrvatsku dovodi koncept s europskih ulica – radi se o jedinstvenom modularnom pop-up kompleksu koji na preko tisuću kvadratnih metara donosi gourmet ponudu, umjetnike, sjajnu zabavu, pop-up dućane, izložbe i koncerte, kao i vikend-plac s ponudom domaćih OPG-ova.

POGLEDAJTE VIDEO: Kokteli po uzoru na cjepiva

Pokretanje videa...

Kokteli po uzoru na cjepiva 01:18

Zagrebački Modulee održat će se od 11. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu. Ulaz je besplatan, a sva događanja su na otvorenom uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Modulee je mjesto za zabavu, opuštanje i druženje a sastoji se od prostrane lounge zone za odmor, ležaljke, ljuljačke, klupe i veliki social table. Glazbeni i koncertni program će biti u duhu soul, pop, disco, funk mash up kompilacije poznatih zagrebačkih DJ-jeva – DJ Rhee, Stanka Bodže, Marin Bukljaša, te koncerti različitih bendova.

Dva korisna trika: Kako biljku održati na životu dok vas nema
Dva korisna trika: Kako biljku održati na životu dok vas nema

U petak na glazbenoj pozornici nastupa akustični trio ToMa, mlade glazbene snage koje su nastupale na ovogodišnjoj Dori. U subotu slijedi duo Stanislav Kovačić i Nikola Dabac, poznatiji kao La Papa, u kombinaciji s DJ Marinom, a u nedjelju, 13. lipnja od 20.00 sati, najavljena je prava Ljetna štala, koju priprema Mario Kovač.

Uz to, sve utakmice nadolazećeg Europskog prvenstva u nogometu će se prenositi na velikom ekranu.

Također, posebna je pažnja usmjerena na gourmet ponudu, koja je iznimno zanimljiva. Naime, ugostitelji će pripremati svjetske specijalitete u street-food formi – od španjolskog gazpacha, preko poznatih kubansko-meksičkih zalogaja, svježe pripremljenih sushi rolica, do nezaobilaznih burgera i pulled porka. Tu je i nargila bar, kao i sjajni ljetni bespoke kokteli koje će pripremati koktel-majstori te velika ponuda craft pive.

Probajte nešto novo - recept za finu vegansku čokoladnu tortu
Probajte nešto novo - recept za finu vegansku čokoladnu tortu

Zagrebački Modulee projekt je hrvatskih kreativaca - Maje Barišić iz tvrtke Modulee, dok je za kreativnu produkciju zadužena Katapult promocija. Arhitektonsko rješenje osmislio je zagrebački studio OPA arhitektura, vizualni identitet potpisuju kreativci iz agencije Señor. Cijeli koncept Moduleea je zero waste-zero impact pa će sav pribor koji se će koristiti biti napravljen od recikliranih materijala, biorazgradiv ili pogodan za ponovnu upotrebu, a posebna će se pažnja posvetiti sortiranju i recikliranju otpadaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'