Lifestyle

Komentari 0

Dani piva u Karlovcu: Evo što vas sve očekuje na najvećem pivskom tulumu u Hrvatskoj

Dani piva u Karlovcu: Evo što vas sve očekuje na najvećem pivskom tulumu u Hrvatskoj

Ovogodišnji 34. dani piva u Karlovcu traju od petka, 27.08. do utorka 31.08. uz 12 poznatih domaćih glazbenika, a posjetitelje očekuje bogata ponuda piva i raznolika gastronomska ponuda

Dani piva Karlovac najpoznatiji su i najdugovječniji hrvatski festival piva i gastronomije te prestižni glazbeni festival s tradicijom koja je započela još davne 1984. godine. Zbog raznolikosti, bogatstva sadržaja te jedinstvene lokacije održavanja, Dani piva su manifestacija koja Karlovac postavlja na festivalsku kartu turističke ponude Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Bagerist otvara pivo pomoću građevinskog stroja

Ovogodišnji 34. dani piva u Karlovcu traju od petka, 27.08. do utorka 31.08. uz 12 poznatih domaćih glazbenika i bendova kao što su TBF, Željko Bebek, Vojko V i ostali. Posjetitelje također očekuje najbolja ponuda raznog piva kao i raznolika gastronomska ponuda, prva pivska akademija te brojne druge aktivnosti. Kako bi izbjegli prometne gužve i buku u središtu grada, osiguran je besplatan parking na ŠRC Korana odakle će posjetitelje do centra prevoziti besplatna festivalska autobusna linija.

Za posjetitelje koji stižu iz Zagreba, Karlovačko će organizirati festivalski vlak na relaciji Zagreb - Karlovac - Zagreb koji će voziti od petka do nedjelje. Cijena povratne karte iznosit će simboličnih 10 kuna, a polazak iz Zagreba predviđen je za 18:50 sati, dok je planirani povratak u ponoć, nakon završetka programa.

Također, i ove godine potiče se odgovorna konzumacija alkohola, a kako bi se spriječilo posluživanje alkohola maloljetnicima, svim starijim od 18 godina dijelit će se 'Ja sam 18+' narukvice. Pivo će se točiti u posebne festivalske plastične čaše napravljene od recikliranog materijala.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':