Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Dao curi da potpiše ugovor o Euru: Dok utakmice traju nema lijepih poruka, bit ću u pubu...

Dao curi da potpiše ugovor o Euru: Dok utakmice traju nema lijepih poruka, bit ću u pubu...
4

Da je nekima nogomet više nego 'najvažnija sporedna stvar u životu' pokazuje i primjer iz Engleske gdje je muškarac tražio svoju djevojku da potpiše ugovor o ponašanju tijekom Europskog nogometnog prvenstva

VIDEO

Georgia Holmes objavila je na TikToku ugovor koji joj je dečko Joel poslao uoči početka prvenstva. U ugovoru je iznio niz pravila za to kako će se ponašati dok traje 'nogometno ludilo', i nije ju baš oduševio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijanje virtualni stadion 00:33

- Nisam valjda jedina koja je od svog dečka primila pismo uoči početka Eura - rekla je u videu prije nego je pokazala ugovor koji joj je dečko poslao.

- Pišem ovo kako bi se znali uvjeti i odredbe za Europsko nogometno prvenstvo koje će trajati od 11. 6. 2021. do 11. 7. 2021. Sada slijedi lista pravila kojih se trebaš držati - piše na samom početku ugovora.

Naveo je kako ne treba očekivati neke lijepe poruke od njega tijekom sljedećih tjedana i kako neće biti nikakve interakcije mobitelom dok traje utakmica na TV-u, osim u slučaju da ju ne nazove kako bi joj rekao 'da se nogomet vraća kući'. Rekao je i kako će većinu vremena provoditi u pubu, a njoj nije dozvoljeno da mu šalje poruke i pita ga kada će doći kući. U još jednom od pravila piše kako ga ne smije zvati tijekom utakmica, osim ako se ne radi o hitnom slučaju.

Također, poruke mu smije slati samo tijekom poluvremena ili kada utakmica završi, jer njegova puna pozornost treba biti na utakmici.

Naveo je i kako ona njegovo loše raspoloženje povezano s rezultatom utakmice ne smije shvatiti osobno, a rekao je i kako će piti dok gleda utakmice pa će se doma vjerojatno vraćati 'pod parom'.

- Ako vjeruješ da sam nešto zaboravio, ili imaš nekih prijedloga, možeš me nazvati kako bi dogovorila sastanak u vrijeme koje ti odgovara. Hvala - napisao je na kraju i dodao da Georgia treba zapamtiti kako ju on voli.

- Morala sam se nasmijati na to sve - rekla je na kraju videa.

Mnogi su vidjeli smiješnu stranu svega i pohvalili su njezinog dečka za maštovitost, piše The Sun.

- Upravo sam svom dečku pokazala ovo i rekao je da se isto odnosi i na mene - pisalo je u jednom od komentara na video.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam