Lifestyle

Komentari 142

Datum 2.2.2020: To je dan kad će se otkriti dugo čuvane tajne

Datum 2.2.2020: To je dan kad će se otkriti dugo čuvane tajne

Dvojka je mjesečev i zemljin broj te se veže uz sve promjene u prirodi pa tako i uz moguće prirodne katastrofe poput potresa, požara i vremenskih nepogoda, kaže numerologinja Olga Hadjić

Niz brojeva iz datuma 2.2.2020. sam po sebi je iznimno zanimljiv, jer je dvojka mjesečev broj pa je tako vezana i za prirodu i događanja u njoj. U prirodi je poznato da se za punog mjeseca javljaju plima i oseka te su zato ljudi rođeni u broju dva osjetljiviji pa kod njih takve prirodne promjene izazivaju tešku noć bez sna i to najčešće u djetinjstvu kada su skloni mjesečarenju, kaže numerologinja Olga Hadjić. 

Broj dva je i Zemljin broj, a veže se uz moguće prirodne katastrofe poput zemljotresa, požara i poplava, vremenskih nepogoda. No, ono po čemu se dvojka najviše ističe jest da je to jedini ženski broj u numerologiji i uglavnom se odnosi na događaje vezane uz ženski rod. Budući da u datumu 2.2.2020. imamo četiri dvojke vrlo je vjerojatno da će se na taj dan dogoditi nešto značajno, kod nas ili u svijetu, gdje će glavni pokretač biti upravo žena. 

- Dvojka je vezana za ženske osjećaje. Budući da posljednjih desetljeća svjedočimo izopačenju duhovnih i moralnih vrijednosti te da je želja za iskrenom ljubavlju doslovno minimalizirana, to posebno pogađa žene dvojke. One su po prirodi iznimno tolerantne i kako se kaže 'trpeće' pa su vrlo često i žrtve zlostavljanja i maltretiranja. Upravo je zato važan ovaj datum jer bi mogao biti vrlo značajan kada je riječ o borbi za ženska prava. Bilo bi recimo, idealno, da su se žene organizirale i na današnji dan odlučile boriti za svoja prava jer bi snaga broja dva mogla donijeti pozitivne promjene - pojašnjava. 

No, iako je isključivo ženski broj, dvojka se odnosi na sve ljude rođene u tom broju. 

- I u muškom svijetu imamo dvojke. Muškarci rođeni u tom broju po prirodi su vrlo nesigurni i jako lošeg samopouzdanja te se u mnogim važnim situacijama, kada se od njih iziskuje odlučnost i odvažnost, pokazuju kao slabići. Također, njihova ženska priroda je puno snažnija od muške pa su, što se njihove seksualnosti tiče, skloniji isticati svoju žensku stranu. No, snaga dvojke često ih odvede i u drugu krajnost pa su takvi muškarci veliki zavodnici, odnosno u narodu takve tipove često nazivaju švalerima. No činjenica je da takvi muškarci lakše i bolje funkcioniraju sa ženama - govori. 

Što se zbivanja u Hrvatskoj i svijetu tiče kaže da bi ovaj datum mogao biti pokretačem promjena u kojima će, glavnu riječ opet imati žena. Naime, kada zbrojimo sve dvojke u datumu 2.2.2020. dobivamo osmicu koja se pak veže uz datum koji je značajan za Hrvatsku, a to je 8.10.1992. kod kojega je riječ o obrnutom redoslijedu brojeva. No budući da 2.2. pada na nedjelju, kaže Hadjić, i da većina institucija ne radi, moguće je da će u danima nakon drugog dana veljače ove godine nešto događati u Saboru što će kulminirati s ovim datumom. 

A budući da je osmica, koju dobivamo zbrojem dvojki iz ovog datuma, broj Saturna važno je napomenuti da je taj planet ljubitelj istine i pravde. Osmica dakle, simbolizira borbu za istinu i pravdu te bi zato s ovim datumom na vidjelo mogle izaći dugo čuvane tajne. Dakle, 2.2.2020. ključni je dan za raščišćavanje sukoba i nerazjašnjenih međuljudskih odnosa među najbližima - partnerima, članovima obitelji te prijateljima, dodaje Hadjić napominjući da će se stvoriti prilike da se neke stvari kažu direktno i otvoreno. A u širem društvenom i političkom kontekstu bi žene pak mogle biti pokretačice otkrivanja afera, zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci