Obavijesti

Lifestyle

Komentari 142

Datum 2.2.2020: To je dan kad će se otkriti dugo čuvane tajne

Datum 2.2.2020: To je dan kad će se otkriti dugo čuvane tajne
3

Dvojka je mjesečev i zemljin broj te se veže uz sve promjene u prirodi pa tako i uz moguće prirodne katastrofe poput potresa, požara i vremenskih nepogoda, kaže numerologinja Olga Hadjić

VIDEO

Niz brojeva iz datuma 2.2.2020. sam po sebi je iznimno zanimljiv, jer je dvojka mjesečev broj pa je tako vezana i za prirodu i događanja u njoj. U prirodi je poznato da se za punog mjeseca javljaju plima i oseka te su zato ljudi rođeni u broju dva osjetljiviji pa kod njih takve prirodne promjene izazivaju tešku noć bez sna i to najčešće u djetinjstvu kada su skloni mjesečarenju, kaže numerologinja Olga Hadjić. 

Broj dva je i Zemljin broj, a veže se uz moguće prirodne katastrofe poput zemljotresa, požara i poplava, vremenskih nepogoda. No, ono po čemu se dvojka najviše ističe jest da je to jedini ženski broj u numerologiji i uglavnom se odnosi na događaje vezane uz ženski rod. Budući da u datumu 2.2.2020. imamo četiri dvojke vrlo je vjerojatno da će se na taj dan dogoditi nešto značajno, kod nas ili u svijetu, gdje će glavni pokretač biti upravo žena. 

Horoskop drevnih Hrvata: Čuva li vas bog vatre ili bog groma...
Horoskop drevnih Hrvata: Čuva li vas bog vatre ili bog groma...

- Dvojka je vezana za ženske osjećaje. Budući da posljednjih desetljeća svjedočimo izopačenju duhovnih i moralnih vrijednosti te da je želja za iskrenom ljubavlju doslovno minimalizirana, to posebno pogađa žene dvojke. One su po prirodi iznimno tolerantne i kako se kaže 'trpeće' pa su vrlo često i žrtve zlostavljanja i maltretiranja. Upravo je zato važan ovaj datum jer bi mogao biti vrlo značajan kada je riječ o borbi za ženska prava. Bilo bi recimo, idealno, da su se žene organizirale i na današnji dan odlučile boriti za svoja prava jer bi snaga broja dva mogla donijeti pozitivne promjene - pojašnjava. 

Planet Earth in universe or space in a nebula clouds

No, iako je isključivo ženski broj, dvojka se odnosi na sve ljude rođene u tom broju. 

- I u muškom svijetu imamo dvojke. Muškarci rođeni u tom broju po prirodi su vrlo nesigurni i jako lošeg samopouzdanja te se u mnogim važnim situacijama, kada se od njih iziskuje odlučnost i odvažnost, pokazuju kao slabići. Također, njihova ženska priroda je puno snažnija od muške pa su, što se njihove seksualnosti tiče, skloniji isticati svoju žensku stranu. No, snaga dvojke često ih odvede i u drugu krajnost pa su takvi muškarci veliki zavodnici, odnosno u narodu takve tipove često nazivaju švalerima. No činjenica je da takvi muškarci lakše i bolje funkcioniraju sa ženama - govori. 

Slavenski božanski horoskop: Otkrijte kojem bogu pripadate
Slavenski božanski horoskop: Otkrijte kojem bogu pripadate

Što se zbivanja u Hrvatskoj i svijetu tiče kaže da bi ovaj datum mogao biti pokretačem promjena u kojima će, glavnu riječ opet imati žena. Naime, kada zbrojimo sve dvojke u datumu 2.2.2020. dobivamo osmicu koja se pak veže uz datum koji je značajan za Hrvatsku, a to je 8.10.1992. kod kojega je riječ o obrnutom redoslijedu brojeva. No budući da 2.2. pada na nedjelju, kaže Hadjić, i da većina institucija ne radi, moguće je da će u danima nakon drugog dana veljače ove godine nešto događati u Saboru što će kulminirati s ovim datumom. 

A budući da je osmica, koju dobivamo zbrojem dvojki iz ovog datuma, broj Saturna važno je napomenuti da je taj planet ljubitelj istine i pravde. Osmica dakle, simbolizira borbu za istinu i pravdu te bi zato s ovim datumom na vidjelo mogle izaći dugo čuvane tajne. Dakle, 2.2.2020. ključni je dan za raščišćavanje sukoba i nerazjašnjenih međuljudskih odnosa među najbližima - partnerima, članovima obitelji te prijateljima, dodaje Hadjić napominjući da će se stvoriti prilike da se neke stvari kažu direktno i otvoreno. A u širem društvenom i političkom kontekstu bi žene pak mogle biti pokretačice otkrivanja afera, zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:25

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa