Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Dečki otvoreno: Naše poruke su nezgrapne i pomalo glupe

Dečki otvoreno: Naše poruke su nezgrapne i pomalo glupe
1

Iza pisanja SMS-a, za muškarce je najgori dio početka veze neugoda oko prvog poljupca, ako ih se doživi samo kao prijatelja ili iznenada izgubi interes za njih

VIDEO

Za slobodne muškarce pisanje savršene poruke ženi koja ih privlači mučan je i težak zadatak, otkriva studija TSB Magazina. Općenito, pripadnici jačeg spola SMS komunikaciju sa ženama vide kao kompliciranu, a njih 32 posto kaže kao nikad ne znaju što bi napisali pa im je upravo slanje tih poruka frustrirajući aspekt započinjanja ljubavne veze, prenosi PR Web. Zbog toga njihove romantične poruke izgledaju nezgrapno, dvosmisleno i pomalo glupo, priznaju muškarci.

Za 18 posto muškaraca najveći problem predstavlja neugoda oko prvog poljupca, a za 12 posto muškarca najteže je pristupiti ženi i pozvati ju na spoj.

Za deset posto muškaraca najveći izvor frustracije je ako ih žena koja im se sviđa doživi samo kao prijatelja, dok šest posto njih mrzi ako žena s kojom su oni razgovarali i to je proteklo dobro, prebaci svoje zanimanje na drugog muškarca.

Magnetske poruke

Boby Rio, osnivač Magazina TBS odlučio je pomoći muškarcima koji imaju problema sa zavođenjem putem SMS-a te je napisao knjigu "Magnetske poruke", vodič za muškarce koji žele savladati umjetnost komuniciranja sa ženama preko tekstualnih poruka.

- Treba monopolizirati njeno vrijeme i privući pažnju, a to je ključno upravo u prve tri poruke koje se pošalju jer one stvaraju dojam na kojem se temelji odluka sviđate li joj se ili ne - smatra Rio.

 Nije potrebno konstantno slati poruke tipa "što ima", "kako si", "nadam se da si sretno stigla kući", "zabavi se večeras" jer niti jedna od ovih poruka ne stvara nikakvu vrstu emocija, već samo živciraju primateljicu. To čine poput muhe koja zuji pored uha te ne radi ništa već samo ometa u svakodnevnim aktivnostima, kaže Rio.

Privlačenje pažnje ne radi se bombardiranjem porukama, ali niti ne slanjem poruka uopće. Nakon prvog susreta sa ženom najbolje je napisati nešto poput "već dugo se nisam zabavio na kavi kao što sam se s tobom" što će ju natjerati na razmišljanje o zajednički provedenom vremenu i izmamiti joj osmijeh na lice, a dalje nastaviti u sličnom tonu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa