Lifestyle

Komentari 100

Dečko me časti: Potrošim i do 36.000 kn na robu svaki tjedan

Dečko me časti: Potrošim i do 36.000 kn na robu svaki tjedan

Australka koja priznaje da je ovisnica o dizajnerskoj odjeći i drugim simbolima luksuza, svakog tjedna kupuje nove krpice, torbice i cipele - no ništa od tog nije zaradila sama, već ima imućnog dečka

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Svaki prst nosi drugu emociju: Isprobajte fantastičnu metodu

Margarita Tomovska (29) koja živi ekstravagantnim načinom života izazvala je salvu komentara na Instagramu kad je otkrila koliko troši na svoju šoping opsesiju - prvenstveno dizajnersku odjeću, torbu i cipele.

Na pitanje njezinih sljedbenika na Instagramu kako si može priuštiti takav raskošan način života, 29-godišnja Australka otkrila je da sve plaća njen imućni dečko, koji je još k tome mlađi od nje.

Margarita je otprije poznata javnosti kao 'Mercedes mama' - nakon što je četiri mjeseca bila u zatvoru zbog sudjelovanja u policijskoj potjeri velike brzine, s nevezanim trogodišnjakom koji je sjedio otraga.

Od tada je njezin luksuzni život bio u žiži javnosti, a na Instagramu je okupila gotovo 70 tisuća pratitelja.

Ona otvoreno govori o tome da ništa ne radi, zbog čega su je i pitali kako si može priuštiti sve te skupe stvari, a čak je podijelila i svoj bankovni izvadak pohvalivši se da sve novce dobiva od mlađeg dečka.

- Nemam posao jer nema potrebe da radim - napisala je.

Pritom je rekla kako ona nije sponzoruša, jer je njen dečko mlađi od nje i može birati s kim će biti, a druge ga žene 'redovito pokušavaju ukrasti'.

- Žene su zmije i pokušavaju se družiti s njim samo da bi vodile moj stil života - kaže Margarita.

Za svoj boravak u zatvoru napisala je kako 'nije bilo tako loše' te da je to iskustvo koje se događa 'jednom u životu', prenosi The Sun.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: DJECI SU DOSADILE SVE IGRAČKE? KUĆNI PREDMETI ĆE IH ZABAVITI 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci