Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Dečko napravio nevjerojatan video i majicu kako bi djevojci dokazao da ju neće prevariti

Dečko napravio nevjerojatan video i majicu kako bi djevojci dokazao da ju neće prevariti

Bethany Anniemae je objavila video u kojem je pokazala kako ju je njezin dečko uvjerio da će biti vjeran na odmoru sa svojim prijateljima u Maliji - a sada je njegova gesta postala viralna na TikToku

Sezona odmora je stigla, a to znači da će većina dečkiju krenuti na putovanja sa svojim prijateljima. Dok se dečki zabavljaju, njihove bolje polovice možda su kod kuće i ne znaju što bi same sa sobom.

POGLEDAJTE VIDEO: Razlika u godinama im nije problem

Pokretanje videa ...

S obzirom da ovakva putovanja obično imaju reputaciju varanja, opijanja i drugih razvrata, očito je zašto neke žene mogu biti pomalo zabrinute zbog muških putovanja na koje idu ekskluzivno samo dečki.

A ni Bethany Anniemae nije ništa drugačija. Ali, za razliku od drugih djevojaka, njezin dečko ju je na prilično nevjerojatan način uvjerio da se nema o čemu brinuti. 

U TikTok videu koji je prikupio nevjerojatnih 2,4 milijuna pregleda, Bethany je objavila svoju fotografiju u bikiniju dok jede sladoled. 

Međutim, njezina je briga brzo splasnula jer joj je dečko poslao selfie prije nego što je izašao van s dečkima. Dao si je napraviti personaliziranu majicu za put s dečkima s njezinom fotografijom i upozorenjem. 

- Volim svoju djevojku - piše na majici.

@bethanyauk The way he instantly moved from the random firl at the end🥺 #boyfriend #ladsholiday ♬ All my friends - _spxdupsounds

Urnebesno, dečko je nosio gornji dio sa strogim upozorenjem u klubu u kojem su se zabavljali. Čak se i brzo odmaknuo od žene koja je počela preblizu mu plesati. 

Bethany je humoristično uz video napisala: 'Kako se na kraju odmaknuo od nepoznate žene...' 

Jasni znakovi da ima ljubavnicu
Jasni znakovi da ima ljubavnicu

Mnogi su ljudi u komentarima pohvalili dečka zbog načina na koji je smirio svoju djevojku da neće raditi ništa što ne bi trebao, piše Daily Star.

- Tako ti je odan. Tako slatko - napisao je jedan komentator.

Ako radite ovih 10 stvari, budite sigurni da ste vi problem u vezi
Ako radite ovih 10 stvari, budite sigurni da ste vi problem u vezi

- Kako simpa - napisao je drugi.

- To samo pokazuje da će se djevojke približiti čak i znajući da dečko ima curu! To je dobar dečko - napisao je treći komentator. 

- Minimum!!! - dodao je još jedan.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'