Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Dečko prijeti da će je ostaviti ako će i dalje stavljati tampone

Dečko prijeti da će je ostaviti ako će i dalje stavljati tampone

Iako njegov zahtjev da mu djevojka ne nosi tampone za vrijeme menstruacije zvuči bizarno, on dolazi iz straha da je zaboravna te se već dogodilo da ga predugo ostavlja u tijelu - čime riskira nastanak infekcije

VIDEO

Anonimni muškarac je na Redditu otkrio kako mu užasno smeta što njegova djevojka nosi tampone te je pitao komentatore za njihovo mišljenje - 'jesam li totalno lud što joj uvjetujem da ih prestane koristiti?'.

POGLEDAJTE VIDEO: Najluđi razlozi za prekid

Pokretanje videa...

02:01

Nakon što joj je zaprijetio da će je ostaviti odluči li i dalje koristiti tampone, njegova je djevojka bila bijesna, a on se zapitao je li to ispravan potez - iako smatra da je za njenu dobrobit.

Anonimni muškarac objasnio je da, jer je njegova djevojka 'zaboravna' i ne mijenja redovito tampone, boji da bi njena nehigijenska navika mogla dovesti do zdravstvenih problema poput Sindroma toksičnog šoka, rijetkog i potencijalno opasnog po život problema uzrokovanog tamponima koji su predugo ostavljeni u tijelu, piše The Sun.

Rekao je:

Nemam problema sa ženama koje koriste tampone. Imam problem s njom koja koristi tampone. Imam nekoliko razloga za to. Ne mijenja ih dovoljno redovito po mom mišljenju, mislim da naprosto zaboravi. 

Ona ne shvaća da postoje ozbiljni rizici. Ovo naglašavam jer se brinem da će se razboljeti. Međutim, nikad prije nisam postavljao zahtjeve.

Nakon 'traumatičnog' iskustva mjesec dana prije, kad je bila prisiljena potražiti liječničku pomoć, zahtijevao je da ih potpuno prestane koristiti. Ali njegova se djevojka ne slaže s njim.

Je li lud? Moram na WC pred njim da dokažem da ne varam!
Je li lud? Moram na WC pred njim da dokažem da ne varam!

- Bijesna je na mene. Kaže da ja kontroliram. Kaže da muškarac ne bi trebao zahtijevati od žena koje sanitarne proizvode će koristiti - ističe.

Zatim je otišao korak dalje i rekao da je ovo za njega 'kraj' ako se ona ne bude držala njegovih pravila.

- Sve su to stvari s kojima se slažem, sloboda, privatnost, vlastiti izbor ... obično. Ali, ovo se za mene čini pitanje života i smrti.

Priznanje je objavio na Redditu, gdje je pitao korisnike je li u pravu, a većina ljudi stala je na stranu njegove djevojke.

- Ti bi vodio računa o njenoj menstruaciji i upravljao njom. To nije na tebi. Zapiši to i pročitaj si svaki put kad te uhvati potreba da joj nešto 'zabranjuješ' - istaknula je jedna komentatorica.

Dok je drugi komentator rekao: 'Činiš se dobronamjeran, ali ovo zapravo nije tvoja stvar. Kako bi se ti osjećao kad bi te djevojka tražila da prestaneš koristiti toaletni papir jer misli da ga 'pogrešno koristiš?'.

I treći je dodao: 'Možeš izraziti svoje brige, ali ne možeš joj zabraniti ili zahtijevati da radi nešto drugačije sa svojim tijelom i tjelesnim funkcijama.'

13 duhovitih, ali i dobrih razloga da muškarcu ne dajete 'šansu'
13 duhovitih, ali i dobrih razloga da muškarcu ne dajete 'šansu'

No, postoje i oni koji se slažu da on ima razloga za zabrinutost jer je 'neodgovorna'.

- Ova neodgovorna djevojka će dobiti toksični šok i ovaj tip neće imati curu više. Ima stvarno valjan razlog za brigu. Razumijem zašto govori da ih ne smije nositi, jer iskreno doista ne bi smjela. Očito nije u stanju - napisala je jedna žena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku