Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Je li lud? Moram na WC pred njim da dokažem da ne varam!

Je li lud? Moram na WC pred njim da dokažem da ne varam!

Moj dečko ima suludi zahtjev, požalila se djevojka (27) opisujući kako je njen dečko (28) vidio njenu WC školjku nakon što nije pustila vodu, a sada joj ne vjeruje da je ona u stanju 'izbaciti tako nešto iz sebe'

VIDEO

Ultimativni dokaz moje ljubavi prema njemu - ili barem dokaz da ga ne varam trebala bi biti velika nužda koju bi trebala obaviti pred njim, kaže jedna djevojka koja se na Facebook stranici posvećenoj prekidima veza gdje se požalila na suludi zahtjev svog dečka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Najluđi razlozi za prekid

Pokretanje videa...

02:01

Opisala je kako je i došlo do te bizarne situacije, koja je, iako njoj vrlo ozbiljna, mnogima smiješna.

'Zajedno smo preko nekih godinu dana. Ja živim sama, a on često prespava kod mene. Mogu reći da imamo poprilično zdravu vezu te vjerujemo jedno drugom, iako sam svjesna kako ga je njegova prethodna djevojka prevarila te vuče neke rane zbog toga.

Moj je stan poprilično star i treba nešto više vremena da se voda zagrije.

Ponekad, dok čekam da mi se voda zagrije za tuširanje, prije toga obavim veliku nuždu. Tada ne puštam vodu u WC školjci da ne zeznem temperaturu vode, pa obavim svoj, otuširam se i onda pustim vodu u WC-u.

Prije nekoliko dana, malo sam dulje bila pod tušem jer sam i prala kosu, a nekako mi se dogodilo da sam zaboravila pustiti vodu u školjci. Znam, zvučim kao životinja koja bi trebala živjeti u staji, no zanemarite to.

Uglavnom, moj je dečko došao te večeri i otišao je prvo na WC. Tamo je proveo nekoliko minuta bez da se čuo ijedan zvuk, a kad se pojavio imao je smrtno ozbiljan izraz na licu. 

Biste li vi pali u napast? Seksi cura mami muškarce na preljub
Biste li vi pali u napast? Seksi cura mami muškarce na preljub

Pitao me čije je to go*no u WC-?

Bila sam užasnuta i objasnila sam mu da sam zaboravila pustiti vodu. No on je i dalje nastavio ispitivati tko je bio kod mene na WC-u, pa mi je postalo jasno da me ne zafrkava već ozbiljno misli da to nisam ja napravila. Tada me pitao - koji frajer se pos*ao u tvom WC-u?

U tom sam trenutku već bila posve van sebe i ponovila sam mu da sam naprosto zaboravila pustiti vodu, da sam ja bila na WC-u te i da žene obavljaju veliku nuždu. 

Rekao mi je da sam lažljivica i da nijedna žena ne može proizvesti tako veliko go*no. Bio je posve ozbiljan. Sad zahtjeva od mene da obavim veliku nuždu pred njim da mu dokažem kako je 'to' doista bilo moje. Ne znam što da radim?

Optužba da vara

Napisala je djevojka, a komentatori su bili vidno zabavljeni.

- Hahahaha, kakav tip, on je jedan od onih koji misli da žene umjesto vjetrova puštaju cvjetiće - kaže muški komentator.

Druga žena je priznala kako se i sama nasmijala te da može razumjeti kako netko ima fobiju od prevara, no neke stvari ipak prelaze svaku mjeru dobrog ukusa. Naime, koliko god opravdano može zvučati njegov zahtjev, sljedeći bi mogao biti 'inspekcija njenih gaćica' i slično.

Špijunirali su svoje partnere i požalili: To vas izjeda iznutra...
Špijunirali su svoje partnere i požalili: To vas izjeda iznutra...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith