Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Devet seksi ideja uz koje će ovo toplo ljeto postati jako 'vruće'

Devet seksi ideja uz koje će ovo toplo ljeto postati jako 'vruće'

Budući da temperature napokon rastu i odjeća postaje sve oskudnija, nema boljeg vremena nego sad zagrijati i svoj seksualni život. Stručnjaci otkrivaju zabavne i inovativne ideje i trikove...

VIDEO

Vlažne igrice

- Parovi koji se zajedno igraju, imaju najbolje seksualne odnose - izjavila je Gloria Brame, autorica i seksualni terapeut. 

- Idealno je ako imate svoj bazen, ali jednako, pa čak i uzbudljivija, će biti neka mala skrivena uvala ili jezerce gdje se možete goli kupati. Iako je seks u moru rizičan zbog povećanog rizika od infekcije urinarnog trakta, malo predigre u moru može biti jako seksi. A ako imate vlastiti bazen, nije loša ideja uz bazen držati silikonski lubrikant - savjetuje Aleida Heinz, klinički seksolog.

POGLEDAJTE VIDEO (žene i libido):

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:20

Bez donjeg rublja

Ako se odmah želite osjećati seksepilnije, obucite haljinu... ali bez donjeg rublja. Odmah ćete se osjećati privlačnije i nabijeni seksualnom energijom. A ako tu informaciju šaptom podijelite sa svojim partnerom i njega ćete uvući u svoj seksualni ambijent, jako brzo ćete ga izluditi.

Bikini vezivanje

Evo jedne seksualne igračke koja ima dvojaki učinak - oprema za plažu i vruće ljetne noći. 

- Iskoristite svoj bikini i svežite mu ruke... ili noge! Ni vi ni vaš partner više nikada neće gledati bikini istim očima - objašnjava Brame. 

Evo kako zavesti nekoga prema horoskopu - neće moći odoljeti
Evo kako zavesti nekoga prema horoskopu - neće moći odoljeti

Neka vaši ljetni eventi budu uzbudljiviji

Skoro svi u ljetnim mjesecima imaju mjesečno jedan roštilj, tulum, pa čak i vjenčanje i koliko god bili zabavni, takvi eventi mogu postati i zamorni. Zabavite se i vi i vaš partner. Iskradite se iz gomile i priuštite si jedan seks na brzaka, možda i na otvorenom, piše Women's Health.

Mentol nije samo za dah

Za vrijeme vrućih i sparnih ljetnih noći pojedite mentol bombon prije nego što partneru pružite oralno zadovoljstvo. Mentol koji se zadržao u vašim ustima će vašem partneru pružiti trnce kad ga istovremeno obliju hladnoća i vrućina - kaže Heinz.

Podignite piknik na viši nivo

Zaboravite stari trik s kockicama leda, probajte nešto novo - poput kuglica dinje ili lubenice dodatno ohlađenih u zamrzivaču. Uzmite kuglicu i njome lagano prelazite preko erogenih zona vašeg partnera. Razmišljate o ovom kao kao o zdravom, bezalkoholnom shooteru.

Unajmite sobu

- Najam sobe u hotelu ili motelu je idealan ljetni način da se vi i vaš partner riješite rutine i ponovo posvetite malo vremena jedan drugome - savjetuje seksualna terapeutkinja Christine Milrod. 

- Ali... ponašajte se poput potpunih stranaca i neka igre započnu! Ipak, ljetni ljubavni romani su temeljeni na ludim strastima među potpunim neznancima - objašnjava Milrod.

Orgazam je moguć, ali nije cilj: Evo kako se radi tantra masaža
Orgazam je moguć, ali nije cilj: Evo kako se radi tantra masaža

Zgrabite ručnik

Što je ljeto bez seksa na plaži? Ali uzevši u obzir, gužve, sunce i pijesak, možda je najbolje da sam seks ostavite za neko drugo mjesto, a neka plaža bude mjesto vaše predigre.

- Ponesite dodatni ručnik, prekrijte se oboje ili samo jedan od vas i neka ruke krenu istraživati. Ne pretjerujte i vrhunac odgađajte tijekom dana jer ćete tako na večer osjetiti erupciju seksualne energije - zaključuje Milrod.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi