Lifestyle

Komentari 4

Djeveruše na fotografiranje s mladencima stigle u kroksicama

Djeveruše stigle na fotkanje u ljubičastim kroksicama iako im je mladenka to zabranila

Iako je mladenka strogo odredila kakvu obuću djeveruše smiju nositi na vjenčanju, one su odlučile zanemariti tu uputu i dobro se zabaviti, a njihova snimka postala je hit na Tik Toku

Snimka nekoliko djeveruša s jednog vjenčanja postala je hit na društvenim mrežama zbog toga kako su 'doskočile' mladenkinim pravilima o propisanoj obući. Video je objavljen na Tik Toku, pod nadimkom @gabyrojas992, a šest djeveruša koje su se na snimci pojavila u ljubičastim haljinama i crocsicama iste boje, pogledalo je više od 8,5 milijuna korisnika. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog korone su propala vjenčanja, ali stižu torte 

Djeveruše su u prvom dijelu videa prikazane u haljinama, kako skidaju cipele dok se spremaju na foto session s mladencima, nakon čega se video na trenutak prekida, a onda gledamo razočarano i iznenađeno lice mladenke. Ona je, naime, u pravilima za odijevanje na njenom vjenčanju strogo naglasila da gosti ne mogu doći u popularnim plastičnim klompama, odnosno kroksicama, čemu su se djevojke odlučile suprotstaviti, pa su se pojavile upravo u takvom ljubičastom primjerku. 

Većina onih koji su pogledali video stali su na stranu mladenke i kritizirali ih. 

- To nije vaše vjenčanje da radite što vas je volja - stoji u jednome od komentara. Ima onih koji kažu kako to nije nimalo smiješno, te kako bi na svom vjenčanju plakali od muke da se to dogodi. 

- Poludjela bih i djeveruše bi se morale preobuti - piše još jedna komentatorica, nakon što su mnogi naglasili kako djeveruše u takvoj obući ne bi bile na njihovim fotografijama s vjenčanja. 

Korisnica koja je objavila video prilog ubrzo je dodala novi video s pojašnjenjem koje je sve umirilo. Naravno, djevojke su ponijele i odgovarajuće cipele, naglasivši kako su za ceremoniju bile u potpeticama. Ideja je bila samo da malo zezaju mladenku, prenosi Fox News. 

Najčitaniji članci