Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

Djevicu zaprosite u prirodi, a Lavicu na koncertu ili večeri

Djevicu zaprosite u prirodi, a Lavicu na koncertu ili večeri

Romantična večera u restoranu ili filmska prosidba nije ono što žele sve žene. Škorpionke žele iskrenu i jasnu prosidbu, Vage maštaju o prosidbi ispred svoje obitelji, a Račice na osamljenoj plaži...

VIDEO

Ovan

Žena Ovan je entuzijastična, optimistična i jako strastvena. To znači da im sam proces prosidbe nije jako bitan, iskrenost je ono što će žena Ovan beskrajno cijeniti u svakoj situaciji, pa tako i u prosidbi. Ako osjete da je prosidba iz srca, iskrena i puna ljubavi, gdje, kada i kako se dogodila - je potpuno nebitno. Oduševit će ih jednostavnost.

Bik

Bik uživa u svakodnevnim stvarima poput vrtlarenja i kuhanja. Ako namjeravate zaprositi ženu Bika, neka sve bude jednostavno. Na primjer, dogovorite se zajedno pripremiti njezino omiljeno jelo za večeru, otiđite zajedno u kupovinu namirnica, kuhajte zajedno i za vrijeme jela ju zaprosite. Ili nakon večere ju odvedite u šetnju i postavite "pitanje". 

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Blizanci

Žene Blizanci jako vole izlete pa bi bila dobra ideja isplanirati jednodnevni izlet ili odlazak na koncert (ako neki od glazbenika koje voli u blizini nastupa) i zaprositi je tamo. Samo malo upozorenje, Blizanci znaju biti jako neodlučni pa se pripremite na trenutak, ili više njih, razmišljanja o prosidbi.

Rak

Rakovi obožavaju plažu i more pa je jednostavno za zaključit da je idealna prosidba za Rakove na plaži gledajući zalazak sunca. Također, razmislite unajmiti nekoga tko bi snimio prosidbu - Račice bi sigurno voljele prosidbu još mnogo puta pogledati i proživjeti. 

Lav

Lavice uživaju u kazalištu, operi i putovanju. One vole skupe i elegantne stvari pa se pobrinite da prsten kojim prosite ženu Lava bude poseban. Idealna prilika za zaprositi Lavicu je prilikom izlaska na koncert ili na skupu večeru.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Djevica

Djevice ne vole biti u centru pažnje pa će najbolje mjesto za prosidbu biti neko privatno mjesto, kao što je vaš dom ili osamljena plaža. Djevice jako vole prirodu, neotkrivene šumske proplanke ili plaže skrivene u kamenjaru pa s tim na pameti odaberite mjesto na kojem ćete ju zaprositi.

Vaga

Žene Vage su jako društvene i vole biti u širokom krugu obitelji i prijatelja, što je istovremeno i idealno mjesto za prosidbu. Ali, nemojte to napraviti na nečijem vjenčanju. Radije napravite tulum iznenađenja na koji bi pozvali sve njezine bliske osobe i pred njima ju zaprosili.

Škorpion

Škorpionima je jako bitna istina, iskrenost i činjenice. Najbolja prosidba za žene Škorpione je direktna, jasna i glasna - recite joj da želite s njom provesti ostatak svog života.

Strijelac

Dreamstime

Ženu Strijelaca je najbolje odvesti na izlet ili pripremiti joj neku avanturu i tijekom putovanja ju zaprositi. Neka to bude na otvorenom, negdje u prirodi gdje ćete biti okruženi cvrkutom ptica i šuškanjem lišća na vjetru.

Jarac

Žena Jarac je jako orijentirana na obitelj, stoga razmislite o tome da ju zaprosite ispred njezine obitelji. Jako su tradicionalne pa nemojte zaboraviti kleknuti i napraviti sve po "proceduri".

Vodenjak

Žene Vodenjaci su najčešće one koje će odbiti prosidbu, i to iz više razloga. Vole svoju slobodu, vole provoditi vrijeme same, temperamentne su i bježe od svih vrsta izljeva osjećaja. Vodenjaka je najbolje zaprositi dok joj pomažete da napravi nešto što joj je jako važno jer ćete joj tako dokazati  da ste "kvalificirani" postati njezin životni partner.

Ribe

Ribe jako vole romantiku i glazbu. Pripremite večeru sa svijećama, pustite neku romantičnu glazbu u pozadini i tijekom ispijanja omiljenog vina pitajte ju bi li željela biti vaša supruga. 

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa