Lifestyle

Komentari 12

Djevojka po jednom detalju iz slike otkrila da ju dečko vara

Djevojka po jednom detalju iz slike otkrila da ju dečko vara

Na fotografiji njezin dečko nosi sunčane naočale koje naravno imaju odraz, a pomoću njega je Angela shvatila da ju vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu djevojku

Korisnica TikToka, Angela, na svom profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako je otkrila da ju dečko vara.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojka se javlja zauzetima i testira njihovu odanost

On joj je rekao da će sa svojom obitelji provesti dan na rijeci te joj je poslao i fotografiju s kajaka kako bi joj pokazao kako se dobro provodi. No ono što nije primijetio je jedan vrlo važan detalj koji je otkrio da laže, a to je odraz u naočalama. 

Na fotografiji njezin dečko nosi sunčane naočale koje naravno imaju odraz, a pomoću njega je Angela shvatila da ju vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu djevojku kako sjedi s njim u kajaku.

U videu je nakon njegove fotografije pokazala i kako joj dečko ne odgovara na poruke nakon što je shvatila zapravo s kim je.

U drugom video, Angela je ispričala kako je dečko priznao da ju je varao i da su nakon toga prekinuli.

- Znala sam da me vara jer mene nikad nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak. Jednostavno je bio previše zaslijepljen da bi to tada vidio - objasnila je u videu.

Njezini videi su postigli veliku popularnost, a mnogi su s njom suosjećali te su komentirali kako nije zaslužila nekoga tko se tako ponaša prema njoj. 

- Istina uvijek izađe na vidjelo, ovog puta zbog odraza - komentirala je jedna korisnica, prenosi Mirror.

Najčitaniji članci