Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Domu šarm daju predmeti iz različitih krajeva svijeta

Domu šarm daju predmeti iz različitih krajeva svijeta
5

Jednostavan način da unesete notu sofisticiranosti u odaje je poigravanje crnom bojom, samo je rabite u “tragovima”. Dovoljni su detalji poput vaze ili stolića

VIDEO

Nešto staro s nečim novim, odnosno miješanje antiknih i modernih komada namještaja, jednostavan je način kojim se dizajneri interijera služe kako bi unijeli toplinu u dom. Nemojte se bojati kombinirati namještaj iz “ludih sedamdesetih” s vazom viktorijanskog štiha ili suvremenom bijelom umivaoniku “pridružiti” starinsko zrcalo zlatnoga baroknog obruba. Dovoljna je i mala promjena u dnevnom boravku koja cijelom stanu može donijeti ugodnu vibraciju - odredite kutak za čitanje. Kupite veću rabljenu fotelju i presvucite je zanimljivim uzorkom.

Dodajte joj prekrivač u kontrastnoj boji koji možete samo nehajno prebaciti i jedan, dva jastučića. Tako se u jednom danu dnevni boravak pretvara u mjesto za druženje umjesto otuđenog piljenja u televizor.

Ako se odlučite za filmski maraton, ručno pletene jastučnice ili šareni prekrivači učinit će zimske večeri toplijima. Jednostavan način da unesete notu sofisticiranosti u odaje je poigravanje crnom bojom, samo je rabite u “tragovima”. Dovoljni su detalji poput vaze, stolića ili svjetiljke kako biste dobili dozu elegancije, a izbjegli komornu atmosferu.

Maštovite jastučnice u bojama “uradi sam”

Poigravanje jastucima jeftin je način kako osvježiti prostor. potreban je samo odlazak u trgovinu s tkaninama, pomno odabiranje onih “živih” uzoraka koji vam se najviše sviđaju i samostalno šivanje jastučnica. ako ne znate šivati, uvijek možete otići u salon.

Dok vi uređujete stan, on vam kupuje cvijeće

Svježinu domu daje zelenilo. Raskošnoj biljci pridružite antiknu svjetiljku, vazu od bambusa i golemu mirisnu svijeću te ćete za tren stvoriti egzotičnu oazu. Ako ste vi zaduženi za dekoriranje stana, neka dragi bude za kupnju cvijeća.

 Dok sjedite u indiji, ogrnite se turskom uz pogled na afriku 

Osim miješanja namještaja iz raznih stilskih pravaca i vremenskih dekada, ono što razlikuje “hladno“ uređene stanove od šarmantnih domova jest eksperimentiranje predmetima iz različitih krajeva svijeta. Ukomponirajte stolac iz indijske trgovine sa svilenim prekrivačem koji vam je donijela prijateljica iz Turske. Stol oživite vazom u obliku afričke maske i pepeljarom iz Amsterdama.

Tepih “čupavac” je svevremenski

Bijeli ili krem tepih “čupavac” je šarmantni detalj koji pokazuje da ne patite od dizajnerskih trendova. Bež pokućstvu idealno pristaju narančasti detalji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa