Obavijesti

Lifestyle

Doživite ClubSwan eleganciju na ovogodišnjoj Startup Europe Regatti

Doživite ClubSwan eleganciju na ovogodišnjoj Startup Europe Regatti

Startup Europe Regatta dvodnevna je startup konferencija nakon koje slijedi cijeli dan jedrenja i druženja na moru.

Konferencija će se i ove godine održati u Splitu - u gradu suorganizatora, splitskog centra za digitalnu transformaciju - Digitalna Dalmacija, koji je najpoznatiji upravo po svom radu sa startupima i razvijanju startup ekosustava u Dalmaciji. 

Inicijator Startup Europe Regatte, Frane Šesnić najavio je kako će ove godine tehnološka konferencija biti još atraktivnija i uspješnija, a to potvrđuje i suradnja s ACI d.d. koji će ove godine ustupiti čak četiri spektakularne jedrilice iz ClubSwan 36 serije. Da se zaista radi o jedrilicama izuzetne sportske elegancije možete se uvjeriti trećeg dana konferencije, koji je rezerviran za plovidbu čarobnim splitskim akvatorijem.  

Jadransko more i vizure staroga grada savršena su pozornica za Regattu s ClubSwan 36 jedrilicama. 

Treći dan Startup Europe Regatte obećavajući je doživljaj za sve sudionike. ClubSwan jedrilice poznate su po svojoj brzini i eleganciji. Svaka od njih predstavlja vrhunski primjer inovacije i posvećenosti prema izazovima, i tako se savršeno uklapaju u duh startup svijeta . Networking na takvim jedrilicama nesvakidašnji je doživljaj. Sudionici će imati priliku razgovarati i povezivati se dok zajedno upravljaju ovim prekrasnim plovilima. Jedrenje zahtijeva preciznu komunikaciju, timski rad i brze odluke, što su ključne vještine upravo i za uspjeh u poslovnom svijetu. 

Veza između regate i startup konferencije čvršća je  nego što se na prvi pogled čini. Oba događanja predstavljaju oblik natjecanja u kojem glavnu ulogu igraju hrabrost, odlučnost i timski rad. Kao što skiperi jedrilica moraju donositi brze odluke i prilagoditi se promjenjivim uvjetima na moru, tako i startupi moraju biti spremni za izazove i nepredviđene situacije u poslovnom svijetu. 

Networking s najpoznatijim svjetskim investitorima 

Networking igra ključnu ulogu, kako u razvoju poslovnih odnosa, tako i u stvaranju vrijednih veza. To je prilika da se susretnete s drugim sudionicima, razgovarate, dijelite ideje i iskustva te potencijalno pronađete partnere, investitore ili klijente. 

S dodatkom jedrenja ovakvom događaju, spojeni su najbolji aduti koje Hrvatska ima na svjetskom tržištu nautike i IT poduzetništva. Ovogodišnja Startup Europe Regatta, kao i prošle godine, okupit će veliki broj sudionika među kojima su najpoznatiji svjetski investitori i velike korporacije poput Silicon Valley Investors, Trace Capital Advisorsa, Trace Capital Investmentsa, Cambridge Mobile Telematicsa i SoftBank Groupe.  

Startup Europe Regatta nije samo konferencija. To je iskustvo koje povezuje poslovne lidere i entuzijaste te ih potiče da razmišljaju izvan okvira. 

Nautičkim, konferencijskim i izložbenim dijelom Startup Europe Regatta upisala je Lijepu našu, a posebno grad Split na globalnu kartu najzanimljivijih i jedinstvenih startup doga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Evo zašto je važno ostaviti čep na plastičnoj boci prije reciklaže
TKO BI REKAO

Evo zašto je važno ostaviti čep na plastičnoj boci prije reciklaže

Nakon što popijete posljednji gutljaj omiljenog soka iz boce, obavezno vratite čep nazad prije nego što je bacite u kantu za recikliranje. Nemojte vjerovati mitu da se čep baca

Veliki tjedni horoskop: Rak se mora paziti viroza, a Djevice napokon ulaze u bolje razdoblje
od 21. do 27. travnja

Veliki tjedni horoskop: Rak se mora paziti viroza, a Djevice napokon ulaze u bolje razdoblje

Jarci će uspješno otkloniti zdravstvene tegobe, a slobodni Vodenjaci bi nekog zanimljivog mogli upoznati u društvu, na izletu ili kakvom okupljanju te putovanju
Jeste li spremni za novi kviz? Probajte nadmašiti sami sebe i ovaj put riješite sve točno!
NEDJELJNA ZABAVA

Jeste li spremni za novi kviz? Probajte nadmašiti sami sebe i ovaj put riješite sve točno!

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...