Obavijesti

Lifestyle

Doživite ClubSwan eleganciju na ovogodišnjoj Startup Europe Regatti

Doživite ClubSwan eleganciju na ovogodišnjoj Startup Europe Regatti

Startup Europe Regatta dvodnevna je startup konferencija nakon koje slijedi cijeli dan jedrenja i druženja na moru.

Konferencija će se i ove godine održati u Splitu - u gradu suorganizatora, splitskog centra za digitalnu transformaciju - Digitalna Dalmacija, koji je najpoznatiji upravo po svom radu sa startupima i razvijanju startup ekosustava u Dalmaciji. 

Inicijator Startup Europe Regatte, Frane Šesnić najavio je kako će ove godine tehnološka konferencija biti još atraktivnija i uspješnija, a to potvrđuje i suradnja s ACI d.d. koji će ove godine ustupiti čak četiri spektakularne jedrilice iz ClubSwan 36 serije. Da se zaista radi o jedrilicama izuzetne sportske elegancije možete se uvjeriti trećeg dana konferencije, koji je rezerviran za plovidbu čarobnim splitskim akvatorijem.  

Jadransko more i vizure staroga grada savršena su pozornica za Regattu s ClubSwan 36 jedrilicama. 

Treći dan Startup Europe Regatte obećavajući je doživljaj za sve sudionike. ClubSwan jedrilice poznate su po svojoj brzini i eleganciji. Svaka od njih predstavlja vrhunski primjer inovacije i posvećenosti prema izazovima, i tako se savršeno uklapaju u duh startup svijeta . Networking na takvim jedrilicama nesvakidašnji je doživljaj. Sudionici će imati priliku razgovarati i povezivati se dok zajedno upravljaju ovim prekrasnim plovilima. Jedrenje zahtijeva preciznu komunikaciju, timski rad i brze odluke, što su ključne vještine upravo i za uspjeh u poslovnom svijetu. 

Veza između regate i startup konferencije čvršća je  nego što se na prvi pogled čini. Oba događanja predstavljaju oblik natjecanja u kojem glavnu ulogu igraju hrabrost, odlučnost i timski rad. Kao što skiperi jedrilica moraju donositi brze odluke i prilagoditi se promjenjivim uvjetima na moru, tako i startupi moraju biti spremni za izazove i nepredviđene situacije u poslovnom svijetu. 

Networking s najpoznatijim svjetskim investitorima 

Networking igra ključnu ulogu, kako u razvoju poslovnih odnosa, tako i u stvaranju vrijednih veza. To je prilika da se susretnete s drugim sudionicima, razgovarate, dijelite ideje i iskustva te potencijalno pronađete partnere, investitore ili klijente. 

S dodatkom jedrenja ovakvom događaju, spojeni su najbolji aduti koje Hrvatska ima na svjetskom tržištu nautike i IT poduzetništva. Ovogodišnja Startup Europe Regatta, kao i prošle godine, okupit će veliki broj sudionika među kojima su najpoznatiji svjetski investitori i velike korporacije poput Silicon Valley Investors, Trace Capital Advisorsa, Trace Capital Investmentsa, Cambridge Mobile Telematicsa i SoftBank Groupe.  

Startup Europe Regatta nije samo konferencija. To je iskustvo koje povezuje poslovne lidere i entuzijaste te ih potiče da razmišljaju izvan okvira. 

Nautičkim, konferencijskim i izložbenim dijelom Startup Europe Regatta upisala je Lijepu našu, a posebno grad Split na globalnu kartu najzanimljivijih i jedinstvenih startup doga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom