Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Draga Milana: Htio bih svoju ženu snimati golu, a ona neće

Draga Milana: Htio bih svoju ženu snimati golu, a ona neće
1

Supruga mi se ne želi snimati ni fotografirati gola, a mene to jako privlači. U posljednje vrijeme počeo sam lijepiti njenu glavu na brojne obnažene slike

VIDEO

Draga Milana, 

Moja supruga ne želi se snimati ili fotografirati dok vodimo ljubav, čak mi ne želi pozirati bez odjeće. Mene te jako privlači, pogotovo otkad smo kupili digitalni fotoaparat. Ona odbija govoreći mi “što ako to neko vidi, nađe, šta ako nam djeca to otkriju”. Samo smo nekoliko puta to napravili i odmah bi tražila od mene da izbrišem te slike čim bih ih pogledao, ona nije čak htjela ni gledati. Uspio sam si potajno sačuvati samo nekoliko takvih njenih fotografija, ali u zadnje vrijeme počeo sam na kompjuteru na fotografije modela koje nađem na internetu, “doljepljivati” njezinu glavu. Njih skidam s naših fotografija. Ta igrica me sasvim obuzela. Po dva, tri sata dok svi spavaju pretražujem stranice s golim modelima i tražim fotografije za koje znam da će odgovarati. Imam već preko stotinu takvih fotomontaža. Jako su uzbudljive. Mislim da time ne varam svoju ženu ali nekako nisam siguran u to. 

Odgovor

Vaše fantazije drukčije su od fantazija vaše supruge, koja očito ništa seksi ne vidi u tome da je vi snimate. Meni se to čini kao benigna igrica, ali njoj tu nešto smeta i čini joj nelagodu. Sretnije bi bilo da su vaše fantazije slične i da nju veseli ono što i vas veseli, ali to se u parovima ne događa baš često. Ovako ste vi otišli korak dalje u svijet mašte, ali ne mislim da time varate svoju ženu, samo vodite računa o tome da vam vaše noćne aktivnosti ne postanu važnije od seksualnih aktivnosti s vašom suprugom od krvi i mesa. U tom slučaju mašta bi mogla naškoditi stvarnosti, što nije najbolji scenarij. Dozirajte maštu i ne zaboravite na svoj stvarni život sa suprugom, bez obzira na to što se ona ne voli slikati. 

Napijem se, pa napadam muškarce

Draga Milana! 

Svaki vikend se odam piću i napadam muškarce! Ne znam što da radim, je li problem u meni? Svaki vikend sam mrtva pijana i kao da gubim moral. Ne znam što je sa mnom, ali uvijek kad popijem ne mogu se obuzdati. Strah me je što će moji sugrađani misliti o meni. Živim u malom gradu gdje svako sve o svakom zna. Već me izbjegavaju. Žene se boje za svoje muževe zbog mene. Molim te pomozi mi! 

Odgovor

Raspojasano ponašanje redovito je u pijanih osoba. One mogu biti agresivne prema sebi i prema drugima. Mogu biti naglašeno seksualne ili potpuno aseksualne. Svakako, kreću se iz krajnosti u krajnost. Ono što se ni u snovima ne bismo usudili činiti trijezni ne libimo se činiti u pijanstvu. Zato nije neka sreća biti mrtav pijan i ne gospodariti svojim postupcima. Pogotovo nije sreća ponavljati to svakog vikenda. Ako ste već svjesni svoga problema, zašto umjesto alkohola ne posegnete za sokom od ananasa ili takvim nekim benignim pićem koje vas neće činiti ozloglašenom u vašem malom mjestu u kojem vas svi ogovaraju. Zašto ponavljate unedogled neko ponašanje koje vas zapravo ne zabavlja toliko, pogotovo kad se otrijeznite? Ili vas možda zabavlja? Možda je vama “štos” što se žene plaše da ćete im napasti muža? Razmislite malo o tome i pokušajte sebe samu dovesti u red. Od divlje životinjice do sređene osobe nekad i nije tako nemoguć put. 

Draga Milana,

Nalazim se u kako bi rekli najboljim godinama, sredine 20-ih, dovršavam studiranje i nemam većih problema u životu, osim naravno u ljubavnim stvarima. Moj problem je što nemam ljubavnog života. Jednostavno ni jedna cura mi ne želi dati priliku. Situacija koja se gotovo uvijek ponavlja je sljedeća. Upoznam neku curu koja mi se sviđa, bilo na nekom izlasku, na faksu ili nekom trećom prilikom. Malo pričamo i upoznajemo se, sve izgleda normalno. Na rastanku (naravno, prvo se uvjerim da je slobodna) je pitam broj pa da odemo na kavu/izlazak kroz nekoliko dana kada bude slobodna. Nakon 2 ili 3 dana pošaljem poruku kako bi se dogovorili za već spomenutu kavu/izlazak, dolazi odgovor (puno puta uopće ni ne dođe) danas ne mogu, zbog tog i tog razloga, imam posla, nisam doma ili nešto treće. Odgovaram, nema problema, uživaj gdje god da jesi, pa se čujemo. Nakon 2-3 dana opet pošaljem poruku sa istim pitanjem, odgovor je isti uz dodatak “javim ti se”, a ako ga nema, ja u odgovoru napišem, javi se kada budeš slobodna. Naravno da se nikada ne javi. Ne bi bilo čudno da to napravi jedna cura ili dvije, ali ova situacija mi se ponovila bezbroj puta u zadnje dvije godine, ne smeta me toliko odbijanje, nego to što nisam ni dobio priliku da me upozna. Već sumnjam da je problem u meni, u jednom trenutku sam čak odustao od izlazaka jer mi je dosta razočaranja i potpuno se izolirao od svih. Ne smatram se problematičnom osobom, ne radim probleme niti imam neprijatelja, jednostavno ne znam u čemu je problem. Pokušao sam čak upoznati nekoga preko treće osobe, rezultat je uvijek isti, nakon početnog kratkog upoznavanja više nije bilo kontakata. Nadam se da imate kakav savjet jer sam izgubio nadu.

Odgovor

Nemate razloga gubiti nadu. Ponekad nam jednostavno nije vrijeme da budemo u paru, bez obzira što smo u određenim godinama kada je većina s partnerom. Nema veze što ste pri kraju sa studijem i što ste u srednim dvadesetima, možda će vam vrijeme za ljubavnu vezu doći u srednjim tridesetima - kako da to znate? Uz to, nemojte baš uvijek kontaktirati s djevojkama po istom obrascu- upoznavanje, telefonski broj, poručica, očekivanje odgovora, itd. Kad vam je s nekom djevojkom lijepo, pozovite je istog trena na piće ili u kino, preskočite taj dio s porukom i čekanjem jer možda se zbog toga cijela stvar razvodni. Budite malo spontaniji, znam da je to teško, otprilike kao kad vam fotograf kojem pozirate kaže “opustite se”, ali tisuće je načina da se s nekim zbližimo, a vi primjenjujete tek jedan. Gledajte se što brže sprijateljiti s djevojkom koja vam se sviđa, ali ne pomišljajte odmah na vezu. Veza neka se dogodi unutar tog prijateljstva jer prijateljstvo ne diktira neko udvaranje niti na bilo što forsira vas ili djevojku. Prijateljstvo je spontano i u njemu uopće nije bitno tko koga zove i koliko je dana prošlo između poziva. Mislim da je to ovog trena najbolji izbor za vas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati
ZJENICE SE ŠIRE, METABOLIZAM UBRZAVA...

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati

U prvih deset minuta kofein ulazi u vaš krvotok i širi se po cijelom tijelu, uzrokujući porast krvnog tlaka i broja otkucaja srca. U periodu do 20 minuta se veže na adenozinske receptore, neutralizirajući umor

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja: Vaga će zavoditi, a Ovna će netko ogovarati
ŠTO ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja: Vaga će zavoditi, a Ovna će netko ogovarati

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo su najbolji očevi Zodijaka
KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA?

Ovo su najbolji očevi Zodijaka

Iako svi horoskopski znakovi mogu briljirati kao očevi, neki bi se u toj ulozi trebali bolje snalaziti na temelju karakteristika koje su im zvijezde dodijelile prema datumu rođenja