Lifestyle

Komentari 0

Drew Barrymore otkrila lagan trik kako da učinite oči širima

Drew Barrymore otkrila lagan trik kako da učinite oči širima

Glumica Drew Barrymore nedavno je otkrila kako za manje od dvije minute uz pomoć olovke za oči proširiti suženi kapak. Trik je olovku nanijeti na gornju liniju oka

Pojava asimetričnih očiju je uobičajena, potpuno normalna i rijetko je razlog za brigu. Međutim, ako vam smeta, možete učiniti puno toga kako bi vaše oči izgledale simetričnije kako njegom kože, tako i šminkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drew Barrymore nedavno je otkrila kako za manje od dvije minute proširiti suženi kapak uz pomoć olovke za oči. Trik je, kako kaže Barrymore, staviti tuš na gornju liniju oka koje je zatvorenije.

- Kao što vidite, jedno oko mi je zatvorenije od drugog. Sjenčajući svoju gornju liniju, otvorit ću oko tako da izgleda ravnomjerno s drugim - rekla je Barrymore.

Nemojte prelaziti na liniju trepavica, tako da izgleda prirodnije i ujednačenije, a ako tijekom dana primijetite bilo kakav prijenos šminke duž vaše donje vjeđe, Barrymore predlaže da ju skinete pamučnom krpicom.

- Ovo je stvarno cool trik. Osjećam da mi oči izgledaju mnogo ravnomjernije nego prije - dodala je.

Što se tiče boje, funkcionirat će bilo koja nijansa olovke. Za nježniji izgled koristite smeđu ili tamnocrvenu nijansu, piše mindbodygreen.

Najčitaniji članci