Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Drugi međunarodni Instameet na Plitvicama oduševio blogere

Drugi međunarodni Instameet na Plitvicama oduševio blogere

Ovogodišnji međunarodni Instameet instagramera i blogera pokazao se kao veliki uspjeh za organizatore te prelijepo iskustvo mladih influencera koji su doživljaj zimskih Plitvica podijelili diljem Interneta

VIDEO

- Pogledajte ovo, očaravajuće i spektakularno. Zaljubljen sam. Zaljubljen sam u Hrvatsku na sve moguće načine. - izjavio je Pavlo Fedykovych bloger, specijaliziran za centralnu Europu i Ukrajinu.

On je jedan od dvadeset blogera i instagramera koji su prošli vikend posjetili Plitvička jezera i okolicu u skolpu međunarodnog Instameeta Plitvice te ostali očarani zimskom idilom. Pavlo, osim što je aktivan na društvenim mrežama, piše i za CNN Travel i Lonely Planet, a u Hrvatsku je došao na poziv organizatora Domagoja Severa i Jasminke Đaković.

Sretni smo što su nam se odazvali instagrameri iz čak 6 zemalja, a kvotu od 20 sudionika smo popunili u samo jednom danu. Već imamo upite i za idući Instameet što nam samo potvrđuje da projekt Instameeta u Hrvatskoj ima svijetlu budućnost“ izjavio je Domagoj Sever.

Pogledajte galeriju:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
28
| Foto: Domagoj Sever

Instagram, ali i ostale društvene mreže prepune su fotografija i videa snježnih Plitvičkih jezera.

- Probudio sam se ujutro u 5.45 samo da fotografiram izlazak sunca na Plitvicama. Imali smo sreće da je snijeg zapao baš ovaj vikend i trebalo je iskoristiti priliku za napraviti super fotografije - izjavio je poznati slovenski fotograf i instagramer Jaka Ivančič.

Osim s prekrasnim Plitvicama, sudionici su bili oduševljeni i posjetom ranču Dolina Jelena, Baraćevim špiljama te starom gradu Drežniku.

Plitvice ovaj vikend ugošćuju domaće i strane instagramere
Plitvice ovaj vikend ugošćuju domaće i strane instagramere

- Upravo je to i bio jedan od ciljeva Instameeta – da se pokaže ponuda ne samo Plitvičkih jezera, nego i okolice i to izvan sezone. Kampanja je još u tijeku, kroz naredni period očekujemo preko 2 milijuna pregleda svih sadržaja što ukazuje da je ovaj model dobitna kombinacija, kako za naše partnere - hotel Degeniju, Turističku zajednicu Rakovica i Općine Plitvica te Nacionalni park Plitvička jezera, tako i za sudionike - rekla nam je Jasminka Đaković.

Za pravi doživljaj destinacije, neizostavna je i gastronomska ponuda. Instagramerima, blogerima, youtuberima iz Austrije, Mađarske, Japana, Ukrajine, Slovenije i Hrvatske u restoranu Lička kuća predstavljeni su proizvodi koji nose oznaku regionalnog sustava kvalitete Lika Quality. Riječ je o visokokvalitetnim proizvodima proizvedenim na području Like, a koji imaju uporište u tradiciji proizvodnje. Svi prisutni su imali priliku degustirati sir, rakiju, sok i med od lokalnih proizvođača i uvjeriti se zašto su lički suveniri posebni.

Na Instameetu se održao i panel, sudionici su razmjenili iskustva, razgovarali o novim trendovima i novitetima te važnosti i utjecaju društvenih mreža.

Britanci o nama: Narnija doista postoji, na Plitvičkim jezerima
Britanci o nama: Narnija doista postoji, na Plitvičkim jezerima

Svoje dojmove s nama je podijelio i Yuya Matsuo, poznati japanski fotograf i influencer.

- Ovo je prvi put da sam sudjelovao na Instameetu i jako mi se sviđa! Bilo je zanimljivo čuti talentirane kolege slične profesije i razmjeniti ideje. Puno mi je to pomoglo - objasnio je.

- Ovakva okupljanja su idealna prilika da prezentiramo i pokažemo ljepote i bogatstva naše Hrvatske, ali i da potaknemo nove projekte, suradnje i poslovne prilike. Htjela bih se zahvaliti organizatorima na besprijekornoj organizaciji ovog Instameeta kao i svim partnerima koji su prepoznali važnost ovakvog načina prirodne i nenametljive promocije prirodnih i kulturnih ljepota naše zemlje - komentirala i fotografkinja i blogerica hrane i putovanja Lili Bašić

Na kraju možemo samo reći - tko se ne bi zaljubio u ovu zimsku idilu na Plitvicama?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'
ŠOKANTNE ISPOVIJESTI

'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'

Jedna djevojka se požalila kako je je bivši dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnjela. Taman je išla van s prijateljicama pa su je tješile. Iselila sam se od njega nakon dva dana