Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Epske fotografije: Za tako nešto snima se dan poslije vjenčanja

Epske fotografije: Za tako nešto snima se dan poslije vjenčanja
1

James i Chelsie odlučili su da za svoje vjenčanje žele imati posebne fotografije pa je mladenka došla na ideju da bi se mogli fotografirati pod vodom. Fotografije su ispale više nego sjajno

VIDEO

Par James i Chelsie Hayton se vjenčao 16. kolovoza 2020., okruženi djecom i nekoliko članova svoje obitelji.

- Taj datum smo odabrali jer je bila proslava godišnjice vjenčanja moje bake i djeda, a oni su se vjenčali prije 69 godina. Htjeli smo pobjeći i vjenčati se samo s djecom, ali naše su obitelji održale mali protest i ja sam odmah popustila - rekla je Chelsie.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje u tramvaju

Pokretanje videa...

Vjenčanje u tramvaju 01:35

Vjenčali su se 16. kolovoza, ali su se odlučili fotografirati dan nakon vjenčanja

- Napravili smo obiteljske fotografije na dan vjenčanja, ali nismo željeli provesti puno vremena daleko od gostiju. Tako smo se planirali slikati dan nakon vjenčanja - rekla je Chelsie. Svoje portrete spremili su za malo privatnije snimanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Benjamin Edwards Photography (@benjaminedwards)

Benjamin Edwards se bavi fotografiranjem vjenčanja već 16 godina, a njegov sin radi kao pomoćnik na njegovim snimanjima i puno je proputovao s njim.

- Proputovao sam 20-ak različitih zemalja da bih predavao na radionicama o humanitarnom pripovijedanju, a radio sam i za nevladine organizacije. Ići ćemo bilo gdje na vjenčanje ili na bilo koju lijepu priču koju treba ispričati - dodao je. Edwards čak eksperimentira i s dronom kada se radi o kvalitetnim i posebnim fotografijama.

Edwards je odveo par na zabačeno mjesto blizu vodopada

Ovo mjesto im je omogućavalo poziranje u blizini drveća i pored slapa. Uz to, intimno mjesto paru je pružalo kontrast u odnosu na okruženje s njihova vjenčanja.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je par unajmio Edwarda je taj što on fotografira parove u vodi

- Nikad nisam razmišljala o vodenom fotografiranju dok nisam pronašla Benjamina. Kad sam vidjela njegove fotografije, pomislila sam da je to jako cool i željela sam to i učiniti - rekla je Chelsie. Chelsie i James bili su spremni smočiti vjenčanicu na dan fotografiranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Benjamin Edwards Photography (@benjaminedwards)

Edwards je eksperimentirao s upotrebom drona

- Otkrio sam da su fotografije mnogo kreativnije s upotrebom dronova - rekao je Edwards.

Voda ipak komplicira stvari, jer Edwards uvijek može oštetiti svoju opremu. Ali on i njegov sin su oprezni.

Nakon poziranja na kopnu, Jamie i Chelsie ušli su u vodu i fotografirali se

Chelsie je rekla da je voda zapravo bila jako dobra.

- Dan je bio pomalo zagušljiv i vruć, tako da je voda bila super osvježavajuća. Ali ipak, ulaz je bio hladan. Jamie je odmah pao na leđa i počeo plutati, ali ja sam morala polako ulaziti - ispričala je. 

Chelsie je rekla da joj je Jamie pomogao pozirati u vodi

- Imao je ruku ispod mene i držao me tako da bih izgledala više 'lebdeće' nego što sam zapravo bila. Bio je tako sladak - tvrdi mladenka. Edwards je rekao da tekuća voda otežava snimanje ovakvih trenutaka. Voda se kreće. Ona pokreće ljude i stvari koje su u njoj. Ali takvi izazovi Edwarda posebno motiviraju.

Nakon mora i ljeta koži treba piling da bi zdravo izgledala
Nakon mora i ljeta koži treba piling da bi zdravo izgledala

- Planiram, vozim se do udaljenog mjesta, planinarim, iscrpljujem se da napravim slike, idući dan imam sat ili dva čišćenja prljave opreme, uređivanje i dostavu. Sve to vrijedi kada znam da sam stvorio umjetničko djelo za zaljubljeni par - naglasio je. 

Ulazak u vodu nije uništio Chelsieinu haljinu, ali Jamesovo odijelo možda je

- Još uvijek nije odlučeno može li se Jamesovo odijelo popraviti ili ne, zasada je u kemijskoj čistionici. Njegovo je odijelo vuneno i možda se smanjilo. Ali moja će haljina biti u redu, što je iskreno šteta jer bi James sigurno mogao ponovno odjenuti to odijelo, ali haljinu očito više neću nositi - rekla je Chelsie. 

Edwards radi na tome da svojim klijentima bude ugodno tijekom snimanja, bilo da su u vodi ili izvan nje.

- Jednostavno ih potičem da razmišljaju i obraćaju pažnju jedni na druge. Zbog toga smo tamo - rekao je za fotograf.

- Da, ja sam kreativac, umjetnik, ali u tim specifičnim snimanjima tu smo jer se oni vole. Nikada ne želim da to 'umjetnost' zasjeni. Kada se par gleda u oči, oni ne misle ni na mene ni na kameru - dodao je. 

 

'Moj bi najbolji savjet drugom paru bio da se definitivno fotografiraju dan nakon vjenčanja', rekla je Chelsie

- Tako je super imati epske fotografije. Ali vjenčanja prolaze tako brzo, zato ostanite tamo i uživajte što više možete. A ako želite napraviti fotografije u vodi, napravite ih dan kasnije i ne bojte se da ćete se zaprljati. To će se svakako dogoditi, pa to jednostavno zanemarite, jer vrijedi - zaključila je Chelsie, piše Insider.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru