Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Evo kako izgleda čišćenje doma u kojem se pušilo čak 21 godinu

Evo kako izgleda čišćenje doma u kojem se pušilo čak 21 godinu

Profesionalna čistačica je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem čisti dom u kojem su se pušile cigarete oko 21 godinu. Pokazala je mrlje od dima te kako izgleda cijeli postupak čišćenja

Video isječci, podijeljeni na TikTok profilu Durande Rose, prikazuju interijer sa narančasto-žutim mrljama i spaljenim tepihom. Prvi video s naslovom: 'Nikad nisam vidjela nešto slično!', prikazuje oštećenja zidova, kuhinjskog poda i tepiha u dnevnoj sobi.

Razni stilovi majčinstva: Ribe potiču kreativnost, Lavica igru
Razni stilovi majčinstva: Ribe potiču kreativnost, Lavica igru

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišćenje doma

Pokretanje videa ...

Na jednom videu se vidi ruka koja briše narančaste zidove, a ispod mrlja se vidi bijela boja kakva bi inače i trebala biti. Linoleum na kuhinjskom podu prelazi iz tamnije smeđe u bijelu i sivu boju na dijelovima gdje su bili ormari. Tu je i snimka kante pune mutne, narančaste vode koja se prazni u sudoper. Durandra je također podijelila i nastavak čišćenja, pa je čišćenje ovog prljavog doma podijeljeno u dva dijela.

Znanstvenici: Trik za pamćenje Sherlocka Holmesa doista pali!
Znanstvenici: Trik za pamćenje Sherlocka Holmesa doista pali!

Drugi video prikazuje ruku kako spužvom čisti jako zamrljan hladnjak te se postupno otkriva bijela površina. Ovaj video je opisan naslovom ‘Kako ovo mjesto nije izgorjelo!’, a na isječku se prikazuje teško izgoreni i prljavi tepih.

@camelgum

🤢🤢🤢 Never seen anything like this!!!! ##fyp ##gross ##nasty ##shocking

♬ Uh Oh Stinky - Merlin

U njemu se jasno vidi bezbroj crnih i sivih spaljenih dijelova tamo gdje je pepeo došao u kontakt s tepihom. U blizini zida može se vidjeti i čista pruga na kojoj je neko vrijeme bio namještaj, a koja otkriva da je cijeli tepih zapravo nekoliko nijansi tamniji nego što bi trebao biti.

Prodajete kuću ili stan? Uz ove trikove ćete postići višu cijenu
Prodajete kuću ili stan? Uz ove trikove ćete postići višu cijenu

Posljednji video pokazuje napredak koji je dosad postignut, ali i da radovi na čišćenju kuće još uvijek traju. Može se vidjeti kako jedan muškarac briše stropni ventilator, dok se hladnjak sada čini potpuno drugačijim od onoga kako je izgledao prije čišćenja. Na ovom isječku je čistačica napisala: 'Polako uspijevamo... katran iz cigareta se stalno cijedi'.

Ove videozapise su vidjeli milijuni ljudi, a prvi video je skupio 2,4 milijuna lajkova i preko 38.000 komentara. Oni koji su komentirali videe podijelili su svoju zgroženost s javnošću, primjerice, jedan je napisao: 'Ja bih jednostavno bacio cijelu kuću', a Durandra je odgovorila: 'Nadam se da ljudi neće misliti da je ovo moj dom. To je samo moj posao', piše Metro.