Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Fini zimski gulaš od krumpira i kobasica taman za hladne dane

Fini zimski gulaš od krumpira i kobasica taman za hladne dane

Omiljena zimska hrana u našim krajevima svakako je gulaš i mnogi od nas rade ga na neki svoj način koji su naučili od mama i baka. Isprobajte i naš recept, nećete se razočarati

broj osoba: 4

priprema: 45 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

Sastojci:

2 luka, žuta paprika, crvena paprika, žlica koncentrata rajčice, 500 ml povrtnog temeljaca, papar (po želji), sol (po želji), lovorov list, 1 - 2 žličice slatke paprike, pola vezice peršina, 4 domaće kobasice (skuhanih), 4 žlice kiselog vrhnja

Hrana za dušu: Super recept za brzu savijaču s mesom i sirom
Hrana za dušu: Super recept za brzu savijaču s mesom i sirom

Priprema:

Luk ogulite i narežite na kockice. Papriku operite, izvadite koštice, krumpir ogulite, oboje nasjeckajte na veće kockice. Papriku i luk u vrućem ulju pirjajte 1-2 minute dok ne postanu staklasti. Dodajte koncentrat rajčice i krumpir, kratko pirjajte. Dolijte temeljac, posolite, popaprite, dodajte lovorov list i slatku papriku u prahu pa zakuhajte. Ostavite da se kuha poklopljeno 20-25 minuta. Kobasice narežite na ploškice, kratko zagrijte u gulašu i začinite. Listove peršina otrgajte i nasjeckajte. Gulaš s krumpirom poslužite sa žlicom vrhnja i posipajte peršinom.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
ANKETA Koliko novca smatrate da je pristojno dati za krizmu?
PROLJETNE FEŠTE

ANKETA Koliko novca smatrate da je pristojno dati za krizmu?

Nekada su se krizmanici veselili ručnom satu ili komadu nakita koje je poklanjao kum/a. Danas se na krizmu ide kao na svadbu, a većina ljudi daje novac