Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

FitMindset – najbolja wellbeing aplikacija na hrvatskome jeziku

FitMindset – najbolja wellbeing aplikacija na hrvatskome jeziku

FitMindset aplikacija pruža holističko i praktično rješenje za očuvanje mentalnog zdravlja i zdravog životnog stila kroz mrežu vrhunskih stručnjaka na području mindfulnessa & osobnoga razvoja

VIDEO

FitMindset jedinstvena je mobilna aplikacija za mentalno zdravlje i blagostanje. Osmišljena je kako bi svakom pojedincu pomogla uspostaviti ravnotežu u životu – na poslu, kod kuće i u slobodno vrijeme.

Uz pomno osmišljene mentalne vježbe, mindfulness meditacije, znanja i vještine za svaku priliku osigurat će smanjenje stresa, povećanje produktivnosti, samopouzdanja, osjećaja zadovoljstva i wellbeinga!

FitMindset aplikacija nastala je iz zajedničke ideje i iskrene želje kreatorica Katarine Pavliše i Martine Šušnjare da svima omoguće dostupan i praktičan alat za poboljšanje zdravlja, blagostanja i kvalitete života. Kroz vlastita profesionalna i privatna iskustva ostvarivale su brojne uspjehe, ali i suočile se s mnogim neuspjesima, strahovima i izazovima.

Upravo ih je to višegodišnje traganje za raznim alatima i njihovo isprobavanje dovelo na ovaj poslovni put. Spoznale su da postoji niz učinkovitih i jednostavnih alata koji mogu pomoći živjeti s više lakoće, uspjeha, samopoštovanja i radosti. Brojna iskustva pokazala su da je ključan faktor uspjeha upravo u izgradnji zdravoga i snažnoga mindseta.

Zato su udružile vlastite snage, znanje i iskustvo i ponudile cjelovito rješenje  – jednostavan, praktičan alat koji će uvijek biti pri ruci i dostupan za poboljšanje mentalnoga, emocionalnoga, fizičkoga, karijernoga i socijalnoga blagostanja.

Upravo FitMindset aplikacija pruža holističko i praktično rješenje za očuvanje mentalnog zdravlja i zdravog životnog stila kroz mrežu vrhunskih stručnjaka na području mindfulnessa & osobnoga razvoja. Na jednom mjestu korisnicima su  ponuđena rješenja za različite životne potrebe i jednostavni odgovori za trenutne izazove s kojima su suočeni.

Aplikacija sadrži katalog edukativnog video, audio i pisanog sadržaja i metoda namijenjenih za osobni i profesionalni razvoj.  Sadržaj u aplikaciji strukturiran je kroz pomno osmišljen FitMindset wellbeing model* koji se sastoji od 6 ključnih životnih dimenzija: emocije, svjesnost, ispunjenost, povezanost, uspjeh i vitalnost.

Kroz vođene vježbe i praktična znanja omogućuje izgradnju zdravih navika u svim dimenzijama života, a korisnicima je dostupno da izaberu svoju trenutnu potrebu/dimenziju i prate svoj napredak.

Prva je aplikacija na regionalnom tržištu koja nudi sadržaje 20 priznatih stručnjaka na hrvatskom (materinjem) jeziku. Dizajnom, ova je mobilna aplikacija, jednostavna i ugodna za korištenje – na poslu, kod kuće ili u šetnji prirodom, dok je sadržaj vrlo lako pratiti i usvajati.

FitMindset je jednako prilagođen početnicima ili ekspertima u meditiranju, vježbanju i osobnom razvoju. Pruža podršku za mentalni odmor, opuštanje i kvalitetan san s jedne strane, dok s druge potiče razvoj samopouzdanja i profesionalnih vještina. Obzirom da su meditacije i edukacije dostupne u trajanju od samo 1 pa do 25 minuta, jednostavno se uklapaju u svakodnevni raspored.

FitMindset aplikacija omogućuje znanja i vještine koja svakom pojedincu mogu pomoći da istinski poveća kvalitetu svoga života. Sretan i ispunjen pojedinac čini zdravo društvo u kakvom svi želimo živjeti.

*FitMindset wellbeing model:

EMOCIJE: samokontrola, zadovoljstvo i optimizam, emocionalna otpornost, uspješno upravljanje emocijama.

SVJESNOST: prisutnost (mindfulness), optimalno stanje svijesti (flowa), privatno-poslovni balans, sklad s prirodom i okruženjem.

ISPUNJENOST: osjećaj svrhe i smisla u životu, zadovoljstvo poslom, osjećaj vrijednosti i značenja, autentično življenje

POVEZANOST: zdravi odnosi, osjećaj ljubavi, pripadnosti i podrške, suradnja s drugima, empatija i humanost

USPJEH: svladavanje izazova, ostvarenje postignuća, razvojni mentalni sklop (growth mindset), financijski wellness

VITALNOST: zdrav način života, fizička aktivnost, nutricionizam, kvaliteta spavanja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje