Lifestyle

Komentari 5

Fitness trenericu napali nakon poroda: 'Uništila si svoje tijelo!'

Fitness trenericu napali nakon poroda: 'Uništila si svoje tijelo!'

Emily Skye (35), australska fitness zvijezda i poduzetnica, je na svom Instagramu objavila fotografije svog tijela nakon što je u lipnju rodila drugo dijete. Neki pratitelji su joj komentirali da je uništila svoje tijelo

Emily Skye (35) je poznata je po svom rigoroznom režimu kondicije i usavršenoj tjelesnoj građi, ali nedavno je dobila niz kritika od pojedinih pratitelja koji su je nazvali 'odvratnom' i rekli joj da je 'uništila' svoje tijelo.

Emily, koja je u lipnju ove godine rodila drugo dijete, na svom Instagram profilu sa svojih 2,5 milijuna pratitelja često dijeli iskrene fotografije i isječke o vraćanju svog tijela u 'normalu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

'RIP fit tijelo, Užasno, Tvoje tijelo je uništeno, Toliko celulita, Podsjeća me da nikad nemam djecu' - samo su neki od komentara koje je dobila o izgledu svog tijela nakon rođenja.

- Znate li što? Radije bih da to dolazi od drugih nego od mene same. Ono što mislim o sebi i neprestano si govorim, i dalje je važnije od onoga što drugi misle i govore o meni - napisala je Emily.

Ipak je priznala da, iako joj 'nije važno' što drugi misle i govore, da takvi komentari ipak pogađaju mnoge.

- Gadni me komentari poput ovih gore u početku uznemire, ali onda duboko udahnem i pustim to da prođe - dodala je.

Emily je rekla da je 'rastužuje' kad čuje kako ljudi govore užasne stvari o izgledu. Objasnila je da iako se voli osjećati fit i snažno i želi nastaviti poboljšavati svoju kondiciju, to ne znači da svoje tijelo ne voli kad ono nije na vrhuncu.

- Zaista sam voljela svoje tijelo tijekom trudnoće i volim ga baš kao što je i sada i voljet ću ga do kraja života - zaključila je Emily, a piše The Sun.

Najčitaniji članci