Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Food blogerica Nevena Zelunka Cvijetić kuhat će u Zagrebu

Regionalna food blogerica otkrila je što voli u kuhinji, što ju je pokrenulo da pokrene blog, a i kreirala je osvježavajući sladoled za naše čitatelje. 21. srpnja će održati radionicu na temu ljetnih jela...

Nećete vjerovati, ali najfotogeničnije posuđe su stare, zagorjele tave, one koje se bojite pipnuti, kaže srpska blogerica Nevena Zelunka Cvijetić. 

- S druge strane, lijepe, sjajne i nove tave izgledaju baš loše - otkriva Nevena, jedna od najpoznatijih food blogerica u regiji, s bloga ‘Hleb i Lale’, koja će u petak, 21. srpnja, u Zagrebu održati radionicu O’Cool u organizaciji O’Snove o pripremanju osvježavajućih ljetnih jela, pića te stiliziranju i fotografiranju hrane. 

 

#lunch today + big bowl of salad (minus cherry tomatoes) 👌🏻 #frittata

A post shared by Nevena Zelunka Cvijetić (@hlebilale) on

- Najviše volim kuhati brza i hranjiva jela, primjerice, kvinoju s brzo prženim povrćem i pečenim jajem na oko, tako da ćemo i na radionici naučiti kako brzo pripraviti fine i zdrave obroke - govori Nevena, kojoj je najdraža prostorija u kući, pogađate, kuhinja. 

 

Having my own cooking show, nice but surreal. But so nice 😎 #hlebilale Make up & hair by @natasa.boskovic

A post shared by Nevena Zelunka Cvijetić (@hlebilale) on

- Ona je vrlo je jednostavna, ima puno svjetla i zauzima središnju poziciju. Drugim riječima, ništa mi ne može promaknuti - smije se Nevena te dodaje da je to najveća prostorija u kući. 

- Imam osjećaj da je to prostorija koja najbolje oslikava stanje moje duše. Najdraže kod nje mi je jer ju je osmislio i izveo moj suprug - zaključuje Nevena, koja je za čitatelje 24sata kreirala jednostavni sladoled koji će osvježiti vruće dane.

Nevenin Nice Cream

Sastojci: 2 zamrznute banane (izrezane na kolutove prije zamrzavanja), šalica zamrznutih višanja (bez koštice), žličica ekstrakta vanilije, 200 ml kokosova mlijeka

 

Cherry banana ice cream #vegan , refined sugar free and beach body friendly 😌 On the blog ✌🏻️

A post shared by Nevena Zelunka Cvijetić (@hlebilale) on

Priprema: Zamrznute banane i višnje stavite u multipraktik i ispulsirajte nekoliko puta. Dodajte vaniliju i kokosovo mlijeko pa miksajte dok ne dobijete kremastu strukturu. Prebacite u posudu u kojoj ćete zamrzavati sladoled. Miješajte dobro i stavite u zamrzivač na 3-4 sata. Sladoled izvadite iz zamrzivača i ostavite na sobnoj temperaturi da se malo opusti 15-20 minuta prije posluživanja. Možete dodati i čokoladu, bademe ili kokos, ali prije zamrzavanja sladoleda.

Na blogu nudi neobične vegetarijanske recepte

Blogerica Nevena kaže da voli kuhanje, putovanja i jednostavnost. Fotografiranje i stiliziranje hrane uvijek ju je posebno zanimalo te ju je upravo to inspiriralo da započne pisati blog o hrani na kojem možete pronaći malo neobičnije vegetarijanske recepte.

 

This can mean only one thing - spaghetti alla vongole ✨✨

A post shared by Nevena Zelunka Cvijetić (@hlebilale) on

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message