Lifestyle

Komentari 0

Fotkala se polugola pa umjesto prijateljici, sliku poslala svojoj obitelji: 'Barem imaš grudnjak'

Fotkala se polugola pa umjesto prijateljici, sliku poslala svojoj obitelji: 'Barem imaš grudnjak'

Ni ne gledajući kome točno šalje, jer je pretpostavila da joj je otvoren razgovor s prijateljicom Bethany Margaret, slučajno je svojoj obitelji poslala fotografiju koju oni definitivno ne bi trebali dobiti

Obiteljski razgovori na WhatsAppu, Viberu ili Facebooku obično su rezervirani za dogovaranje oko obiteljskog ručka, slanje smiješnih fotografija i slično. No ova cura proživjela je jednu od najgorih noćnih mora kada je slučajno u obiteljski razgovor poslala svoju polugolu fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvom isječku, Bethany je objasnila kako je toga dana bila u shoppingu sa svojom prijateljicom te kako im se svidio jedan grudnjak u Primarku. 

Za razliku od uobičajenih veličina grudnjaka, to donje rublje bilo je označeno u veličinama S, M, L te njezina 'obdarena' prijateljica nije bila sigurna koja će joj dobro stajati.

Beth je objasnila: 'Prijateljica mi je rekla da ga ja isprobam i da će ona usporediti veličinu sa mnom, vratiti se sutra i kupiti. Ja sam kupila grudnjak i gaćice u setu u svakoj boji jer je koštalo oko 25 kuna. To je stvarno jeftino'.

Te je večeri prijateljica trebala prespavati kod nje i tada je trebala isprobati grudnjak. S obzirom da nije došla, Beth i ona su se dogovorile da će joj poslati fotografije.

- Razgovarala sam s njom preko WhatsAppa. Ni s kim se ne dopisujem preko te aplikacije osim s obitelji i s njom. Uđem na WhatsApp. Idem na najnoviji razgovor. Ni ne čitam ga, jer je najnoviji razgovor uvijek s njom. To je jedini razgovor koji je ikad aktivan na WhatsAppu - nastavila je pričati Beth.

Nakon što je poslala sliku u grudnjaku, Beth je dobila obavijest na mobitelu. Očekivala je poruku od prijateljice no dobila je poruku od brata.

- Bila je od mog brata. Rekao mi je da fotografiju brzo uklonim - govori ona.

Čim je vidjela što je napravila odmah ju je izbrisala. No to nije bilo dovoljno brzo jer su ipak skoro svi vidjeli fotografiju.

- Umrijet ću. Vidimo se svi u paklu - napisala je.

Pokušavajući je svim silama umiriti, jedan član obitelji napisao je: 'To se događa'.

Srećom, njezin je otac već spavao kad je poslala sliku, ali odlučila im je ispričati cijelu priču kada su sljedeće jutro pitali.

Njezina šogorica tada je odgovorila: 

- Barem si imala grudnjak na sebi. Živi i uči. Uvijek provjeri prije slanja kome takve fotografije šalješ.

Njezini su videozapisi prikupili preko milijun pregleda na TikTok, a ljudi su bili impresionirani koliko je dobro reagirala njezina obitelj.

- Da mi se ovo dogodi, vjerojatno ne bih više vidio svoju obitelj - jedan je komentirao, piše The Sun.

Najčitaniji članci