Lifestyle

Komentari 0

Franck i 'Korak u život' zajedno skupljaju sredstva za stipendije djece bez roditeljske skrbi

Franck i 'Korak u život' zajedno skupljaju sredstva za stipendije djece bez roditeljske skrbi

Stipendistima će se, uz financijska sredstva, pružiti i mogućnost pohađanja radionica u kojima će naučiti kako se pripremiti za tržište rada i što bolje se predstaviti radnom okruženju

Franck Jubilarna je udružila snage s humanitarnom akcijom Korak u život i predstavila humanitarni projekt kojim zajedno nastoje osigurati fakultetske stipendije za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

POGLEDAJTE VIDEO: Dobrobiti kave

Aleksandra Zlatanovski, Franck Group Brand Manager za kategoriju kave, prisustvovala je na predstavljanju jednako kao i voditelj humanitarne akcije Korak u život Darko Radišić. Tu je bila i ambasadorica akcije Bojana Gregorić Vejzović, kao i jedna od stipendistica ovog programa, Marija Pintarić.

Zagreb: Franck organizirao akciju humanitarnog karaktera

Ovim stipendistima će se, uz financijska sredstva, pružiti i mogućnost pohađanja radionica u kojima će moći naučiti kako se pripremiti za tržište rada i što bolje se predstaviti radnom okruženju, objasnila je Aleksandra Zlatanovski.

Akciji se možete priključiti ako kupite jubilarnu Franck kavu, odnosno bilo koji vakuumski proizvod od 250 grama. Kupnjom takvih proizvoda odvaja se 50 lipa koje odlaze fondu Korak u život i to sve do 8. svibnja.