Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Fun park Biograd predstavlja božićni advent „Božićna bajka“

Najčarobniji božićni advent „Božićna bajka“ čeka vas u samom srcu zabave! Fun park Biograd obukao je božićno ruho sa posebnim svjetlosnim efektima, vatrometom i bogatim zabavnim programom!!

0 komentara

Najčarobniji advent sa pravom Božićnom bajkom čeka vas u samom srcu zabave na ovim prostorima. Naš najveći tematsko zabavni park u organizaciji Fun Parka Biograd i Gospodara Svjetla obući će božićno ruho, pretvoriti se u pravu adventsku čaroliju i ponuditi vam adventsku zabavu kakvu još niste imali prilike doživjeti na ovim prostorima. U najzabavnijem Parku u regiji pretvorenom u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica sprema se prigodni zabavni program za cijelu obitelj. U ovoj adventskoj čaroliji se možete provozati na atrakcijama našeg najvećeg zabavnog parka i u posebnom božićnom ugođaju ući u brojne pustolovine.

Uz poseban božićni ugođaj koji će se preslikati na atrakcije u parku čeka vas i bogata gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnije adventaše. Šarolik program oduševit će sve uzraste, a posebno one najmanje, naime Fun park Biograd dočekati će vas i sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom, Djedom Božićnjakom  pravim snježnim partijima i snježnim diskom, mnogim dječjim predstavama, mjuziklima, nastupima mađioničara, žonglera, zabavnim radionicama, koncertima, vatrometom u izvedbi svjetskih piromajstora Pirotehnike Mirnovec i Funnyonicom-posebnim programom kojim će domaćica Funny razveseliti sve mališane. Božićna bajka u Fun Parku Biograd otvara se u nedjelju, 1. prosinca, od 16:00 sati i kreće sa čarobnim puštanjem lampiona koji će nebo iznad Biograda pretvoriti u pravu bajku. Puštanje lampiona humanitarnog je karaktera, te će se prihod od prodaje lampiona donirati u humanitarne svrhe.

Pri samom otvorenju pozdravit će vas vesela domaćica Funny sa posebnim adventskim programom Funnyonica u kojemu će djeca kroz razne zabavne sadržaje i radionice ući u ovu adventsku čaroliju, uz obilje zabave nešto korisno i naučiti. Svakoga vikenda očekuju vas brojni zabavni sadržaji, a na vama je da izaberete svoj čarobni dan i krenete u ovu posebnu adventsku pustolovinu.

Detaljan program sa datumima i satnicom Božićne bajke u Fun parku Biograd potražite na službenoj Facebook stranici ili Facebook eventu. Ovakav bogati adventski program u našem najvećem zabavnom parku pravo je adventsko osvježenje na ovim prostorima. A za samu Božićnu bajku Fun park Biograd pripremio je i posebne cijene ulaznica. Naime ulaznica +neograničene vožnje na posebnim atrakcijama iznose samo 70 kn. Ostale posjetiteljske ulaznice za djecu, studente te umirovljenike su 30 kn, a za odrasle 40 kn.

Svjetlosni efekti u izvedbi Gospodara svjetla, mnoštvo lampica, vatrometa i snježnih partija garantiraju obilje zabave za cijelu obitelj. Dovoljan razlog da advent provedete u samom srcu zabave!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message