Obavijesti

Lifestyle

Komentari 41

Gdje vam je Mars u horoskopu? Evo kako izračunati kakav tip muškarca zaista priželjkujete

Gdje vam je Mars u horoskopu? Evo kako izračunati kakav tip muškarca zaista priželjkujete
10

Sunce se u ženskoj natalnoj karti smatra pokazateljom tipa muškarca kojeg žena želi za životnog partnera i oca njezine djece, ali Mars ukazuje na vrstu muškarca kojeg ona zaista želi

VIDEO

Iako se nekada neki muškarac čini sjajnim, savršenim izborom za životnog partnera, ipak se može dogoditi da vas upravo on, unatoč svim osobinama i vrlinama, baš i ne privlači, već netko sasvim drugačiji. Postoji razlika između privlačnosti, koju osjećate prema nekoj osobi zbog svih kvaliteta koje posjeduje, i jake i trajne strasti i ljubavi. I dok se tradicionalnim pokazateljom potencijalnog izbora partnera i oca njene djece u ženskoj karti smatra Sunce, ipak Mars ukazuje na onu vrstu muškarca kojeg ona zaista priželjkuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Mars u Ovnu

Privlači vas drzak, hrabar i izravan muškarac koji ima snažnu energiju, impulzivan je i nestrpljiv, baš kao i vi. Takav muškarac uživa u avanturama i upravo vam je zbog toga i atraktivan. Privlače vas snažni, sportski tipovi muškarca, 'macho' tipovi. Agresivni ste po prirodi i zato vam se dopadaju partneri koji vole izazove, baš kao i natjecanja.

Mars u Biku

Senzualan muškarac jake volje, koji stoji čvrsto na zemlji, uživa u finim stvarima i udobnosti života će vas zasigurno privući. Onaj koji voli uživati u dobroj hrani i glazbi. Njegov miris i glas vas uzbuđuje, a veoma vam je važno zadovoljstvo, senzualnost i zato tražite snažnog, zdravog i strpljivog partnera. 

Znakovi koji se snažno privlače iako su kao pas i mačka: Bik i Škorpion zaljube se u sekundi
Znakovi koji se snažno privlače iako su kao pas i mačka: Bik i Škorpion zaljube se u sekundi

Mars u Blizancima

Zbog važnosti koju pridajete komunikaciji vas će privlačiti muškarci koji su odlični i duhoviti sugovornici. Intelektualna stimulacija je ono što budi znatiželju i strast u vama, stoga vaš partner mora biti intelektualac, da bi vas zainteresirao. Uzbuđuje vas njegov um, a ne njegov fizički izgled. Vi uživate ​​u slobodi, stoga vas često može privlačiti više muškaraca istovremeno. Žongliranje između dva odnosa može biti uzbudljivo za vas.

Fotolia

Mars u Raku

Vas će privući osjetljivi tipovi muškaraca uz koje ćete se osjećati emocionalno i financijski sigurno. Žudite za stabilnošću i mirnoćom. Nesvjesno vas privlači očinska figura, muškarac kojeg doživljavate ili vidite kao 'oca svoje djece'. Tip muškarca koji podsvjesno traži majku, također vam može biti jednako privlačan, a posebno vam je atraktivan ako kuha i želi udoban dom. Najviše volite kada je partner osjetljiv i pruža vam osjećaj sigurnosti i zaštite. 

Mars u Lavu

Privlači vas muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i karizmom. Uzbuđuje vas njegova velikodušnost i spremnost na pokazivanje nježne strane. Kreativan tip poput glumca, umjetnika, glazbenika ili lidera snažno će vas privlačiti. Sviđa vam se dramatičnost koju takav muškarac posjeduje. Želite muškarca koji će se prema vama ponašati kao prema princezi, koji vam se divi i koji vas hvali i nikada ne kritizira. 

Fotolia

Mars u Djevici

Praktičan, pouzdan, inteligentan i dobro odgojen muškarac, posebno onaj koji je uredan i čist će vas posebno uzbuditi. Kada upoznate nekog, prvo što ćete primijetiti je njegovo odijevanje, obuća, a važna vam je i higijena njegovih noktiju. Budući da ste perfekcionist, može se dogoditi da vas privuče muškarac kojeg ćete moći 'popraviti' i učiniti ga savršenim. Važan vam je način njegovog ophođenja u javnosti, želite da se kulturno ponaša, jednako kao i što žudite da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu, zemaljsku stranu.

Tri horoskopska znaka koji su rođeni da bi promijenili svijet
Tri horoskopska znaka koji su rođeni da bi promijenili svijet

Mars u Vagi

Privlače vas šarmantni, pristojni i elegantni tipovi muškaraca. Vaš idealan partner mora dobro govoriti, lijepo izgledati i dobro se odijevati. Vaš muškarac cijeni umjetnost i kulturu te uživa u druženju. Uzbuđuju vas romantične geste, poput cvijeća koje će vam partner podariti, ili pak ljepota, odnosno muškarac s privlačnim stasom. To će vas provjereno učiniti raspoloženima za ljubav i romantiku, piše Atma.

Fotolia

Mars u Škorpionu

Poput magneta vas može privući tajnovit, intenzivan, posebno moćan i opasan muškarac, onaj koji izgleda i ponaša se baš poput vas. Vaša snažna volja, posesivnost i kontrola, su karakteristike koje volite pronaći i kod vašeg muškarca. Emocionalno uzbuđenje pruža vam romantična veza s nekim koga može angažirati u psihološkoj borbi za kontrolu, koja na kraju može dovesti do duboke ljubavne veze.

Mars u Strijelcu

Pošten, pravedan i moralan muškarac, visokih ideala, posebice u tipu učitelja ili duhovnog vođe, idealan je partner za vas. Kod muškarca cijenite i dobar smisao za humor, težite ka poštenju, prijateljstvu i zabavi u vezi. Željeli biste pokraj sebe nekog s kim možete podijeliti avanture ili filozofske rasprave, posebno vam se sviđa odnos u kojem možete biti istinski prijatelji. Privlače vas muškarci različitih kultura, stoga stranac ima velike šanse da izazove navale požude kod vas.

Fotolia

Mars u Jarcu

Ambiciozan muškarac, mnogo stariji ili mlađi od vas, plijenit će vašu pažnju. Vi ste žena koju privlači bogatstvo, status i moć i vjerojatno ćete tim prije odabrati muškarca s karijerom nego siromašnog muškarca koji atraktivno izgleda. Kod vas u obzir dolaze samo ozbiljni romantični partneri s kojima možete projicirati sebe u budućnosti. Iako teško pokazujete svoje osjećaje, nakon što se obvežete nekome iza zatvorenih vrata, ipak otkrivate svoju strastvenu stranu.

Najbolji ljubavnici horoskopa: Ovi znakovi nikad ne razočaraju
Najbolji ljubavnici horoskopa: Ovi znakovi nikad ne razočaraju

Mars u Vodenjaku

Vas posebno privlači intelektualno zanimljiv muškarac, otvorena uma, spreman eksperimentirati, ali može vam jednako tako i biti prijatelj. Njegova nekonvencionalnost i nepredvidljivosti je ono što ga čini atraktivnim i što vas uzbuđuje. Intrigira vas jer je idealist i buntovnik; vi ste originalni, ponekad nepredvidljivi i zato vas ne zanimaju dosadni muškarci koji izgledaju ili se ponašaju kruto.

Fotolia

Mars u Ribama

Vas privlači sanjar. Muškarac koji je istodobno romantičan i osjećajan. Onaj koji na prvi pogled izgleda pomalo izgubljeno i zbunjeno, vama je interesantan. Često se nađete u situaciji u kojoj vas je privukao muškarac kojeg treba spasiti ili muškarac koji se nada da će biti vaš spasitelj. Vi ste nepopravljivi romantičar i zato uvijek sanjate o 'vitezu u sjajnom oklopu', koji dolazi k vama i obara vas s nogu. U privatnosti svog prostora, veoma ste senzualni i spremni zadovoljiti sve fantazije vašeg partnera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa