Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Gelipter ili suvremeni muškarac hoće živjeti: 'Ja ti nemam love i morala bi me uzdržavati...'

Gelipter ili suvremeni muškarac hoće živjeti: 'Ja ti nemam love i morala bi me uzdržavati...'

'Znači ako ona zna onda se i ona dopisuje s drugim tipovima i želi s njima avanture? Ili je to samo rezervirano za tebe, provjeravam da vidim koliko su ravnopravni'

VIDEO

Pišem ove priče jer želim ispisati događaje iz prve ruke, svoja iskustva s Tindera. Otvorila sam profil kako bih napisala scenarij za jednominutni film na temu "potrošačke ljubavi", naslov filma je trebao biti "Ljudi ovo moraju znati". Mnogi ili svi su na Tinderu, neki javno/otvoreno, neki potajice. Neki traže ljubav, drugi požudu, treći drže opcije otvorene, četvrti su perverzni. Sama ideja društvenih mreža kao platforme za zavođenje i ljubavne igre u skladu je sa suvremenim vremenom i potrošačkim navikama, a zapravo, pravi izazov je u svemu tome zadržati vatru koja tinja. U skladu s tim uz malo začina i kuhanja drame priče će biti umalo onakve kakve su u stvarnosti ali svakako će biti moji doživljaji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zavladao je 'seksodus' diljem svijeta: Ljubav vodimo sve manje, a otkrili su i razlog zašto VIDEO

Na elektroničkom kazamatu, Tinderu, zavladala je priča o muškarcima koji žele biti spašeni. S jedne strane jasno je da svi žele biti spašeni, ali ono što je posebno su načini spašavanja jer suvremeni muškarac hoće živjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ležim na kauču s Filerom u Njemačkoj i razgovaramo o mojem povratku u Zagreb. Prvo me želi ispratiti sve do aviona, ali mu se učinilo ipak kao dug put koji će mu oduzeti puno vremena.

- Ljubavi ti si pametna, ti ćeš sama do aviona, a ja ću lijepo po teletinu u Francusku., veli on posve ponosan jer je tako dobro organiziran.

- Znači stavljaš teletinu ispred mene. Teletina je na prvom mjestu, konstatiram i jasno mi je da ne valja imati iluzije. Filer je muškarac koji ima fokus samo na vlastite potrebe. Vjerojatno sam samo žena – broj, ali teletina je ona prava ljubav.

Iskustva s Tindera: Odlučujuća bitka uz Jadransku magistralu (Batman je htio preko reda...)
Iskustva s Tindera: Odlučujuća bitka uz Jadransku magistralu (Batman je htio preko reda...)

- Nije, na prvom mjestu mi je teletina; na drugom mjestu je krumpir; na trećem mjestu je maslinovo ulje a onda si ti, maše prstima po zraku i broji kao svojevremeno jedan državnik koji je nabrajao na prste.

- Znači ja sam na četvrtom mjestu. Hoćeš reći da ću ja sada svaku bocu maslinovog ulja gledati poprijeko, pitam ga da propitam njegova uvjerenja.

- Možeš, digne ruku i pomazi mi noge.

Onda oni likovi što na Tinderu na profilne stavljaju kotlovine, nareske, janjca na ražnju, meso, oni zapravo gaje iskonsku ljubav prema hrani i žena tu može samo maštati da će ju kavalirski, ljubavnički, otpratiti na avion.

Jasno je da se od mene traži razumijevanje. Suvremeni muškarci jedino za što tragaju je da ih se razumije, da oni budu spašeni. Suvremeni muškarac želi biti spašen i najviše želi biti u odnosu s majkom a ne s ljubavnicom, požudom. Ne želi biti s nekim s kojim želi strast i zaljubljenost stalno pokazivati. Muškarcu treba razumijevanje.

U elektroničkom kazamatu, Tinderu, javlja mi se neki lik koji kaže da želi sa mnom avanturu odmah i sad. Pitam ga je li oženjen, kaže da jest.

- Tvoja supruga zna da si na Tinderu i da se dopisuješ s drugim ženama, pitam ga jer baš me zanima taj tip spašavanja muškarca i majčinski instinkti.

- Da, zna - zanimljivo, da je meni doživjeti takvo razumijevanje na Balkanu. Treba ih slati da rješavaju sukobe.

- Znači ako ona zna onda se i ona dopisuje s drugim tipovima i želi s njima avanture? Ili je to samo rezervirano za tebe, provjeravam da vidim koliko su ravnopravni.

- To sada nije važno, ono što je važno jest želiš li se naći sa mnom, dosta je direktan gospodin Prioritetni.

Nije mi bio interesantan pa sam prestala odgovarati. Ionako će ga prirodna selekcija odnijeti!

Javio se taj neki tridesetogodišnji muzičar Čet Bejker s kojim sam se ranije dopisivala. Njega je zanimalo kako bi bilo da dođe k meni.

Hitne intervencije: 'Uhuu, bome je zastrašujuć taj tvoj, alat...'
Hitne intervencije: 'Uhuu, bome je zastrašujuć taj tvoj, alat...'

Sjetila sam se Prijatelja koji je isto tako pozvao jednu mladu djevojku k sebi jer je ona željela doći k njemu. I nije više odlazila od njega. Ostala je tamo danima i mjesecima... Sve se mijenjalo i Prijatelj je shvatio, iako je to znao i na početku, da njoj baš nisu sve ovce na broju. Na kraju je sve to završilo tako da je ona zabila nož u stol, zalila ga u kafiću pred ljudima pivom i sve što sam mu rekla dok je tako kapala piva s njegove face: „pomozi sirotu na svoju sramotu“. Tako se meni činilo da će sada muzičar Čet Bejker, došao je kod mene, sjedio neko vrijeme i rekao.

- I hoćemo li se sada leći?

- I otići spavati? Mislim trebala bih sutra na posao, sliježem ramenima i zijevam, pokazujem rukom na izlazna vrata.

- Mislim... Mislio sam na neke druge stvari..., češka se po vratu, odmiče dugu kosu, neugodno mu je, a u isto vrijeme želi biti sladak.

- Dobro, jesi li ponio kondome?, prekrižim ruke.

- Nisam, pa kaj nemaš ti?, pita me začuđeno, a on je došao k meni na čaj i smokve.

- Ha čuj, ne znam kako si ti to zamislio?, pitam ga jer vidim da nije zadovoljan mojom uslugom.

- Pa možemo se maziti barem..., kaže i ne odustaje.

- Ajde skini se!, naredim mu jer vidim da me traži kao Bambi.

Skine svoju trenirku i pokaže svoj instrument na kojem svira.

- Tak' si me brzo skinula k'o da sam dijete!, veli on zaprepašteno.

Obukao se i sjeli smo razgovarati o njegovim problemima i potrebama.

- Čuj imam možda problem s autom, neću ga moći upaliti..., veli on.

- I što si sada mislio prespavati ovdje?, gledam ga ispod oka.

Objasnila sam mu da mu je bolje ipak probati kresnuti auto nego ovdje prespavati. Navela sam bezbroj razloga. Sutra ujutro je poslao poruku kako ga tata gnjavi. Napisao je da ga tata ne voli i da ga nikad nije volio, kako ga tjera da radi i da ga želi izbaciti iz kuće a on je umjetnik, pritom muzičar.

- Što se sad hoćeš, doseliti k meni?, pitam ga i razmišljam o tome kako se mi ne poznajemo, ali on želi da sam ja njegova Šugar mama i da ga spasim uz predumišljaj.

- Pa ne znam kako da... Ja ti nemam love i morala bi me uzdržavati. Ne znam kako da ti to vratim..., nabrajao je te nebuloze.

- Najbolje seksom, ali možda potraži novu majku.

- Ja sam nesretno zaljubljen..., rekao je tako u tom žrtvenom tonu.

- Jasno mi je, ali možda bi bilo bolje da razgovaraš s ocem., osjećala sam se kao školska pedagoginja koja se nosi s traumama djeteta.

Skine se, a dole - mini, mikro
Skine se, a dole - mini, mikro

Nakon nekog vremena zaključio je da sam ja jako dobra i da mu želim pomoći, ali da kod njega pomoći nema. Rekla sam mu da uvijek može nazvati za psihološku pomoć, i naložila sam mu da popravi svoje ponašanje pred ocem.

Zahvalio mi se i zamolio da naš odnos ostane u tajnosti da nitko ne treba javno znati za našu intimu. Zanimljivo kako je on to sve sam sebi ispričao baš kao malo dijete kad se samo uspavljuje pa mu uvalite medu ili dekicu ili nateže pišu da se uspava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku