Obavijesti

Lifestyle

Iskustva s Tindera: Odlučujuća bitka uz Jadransku magistralu (Batman je htio preko reda...)

Iskustva s Tindera: Odlučujuća bitka uz Jadransku magistralu (Batman je htio preko reda...)

'Filer, moj partner, doveo me u svoje selo i predstavio kao prijateljicu susjedi koju mi je spominjao kao i njezinu kćer. Nakon toga nisam mogla dokučiti s kojom se od njih dvije 'trošio' s majkom ili kćeri ili s obje...'

VIDEO

Pišem ove priče jer želim ispisati događaje iz prve ruke, svoja iskustva s Tindera. Otvorila sam profil kako bih napisala scenarij za jednominutni film na temu "potrošačke ljubavi", naslov filma je trebao biti "Ljudi ovo moraju znati". Mnogi ili svi su na Tinderu, neki javno/otvoreno, neki potajice. Neki traže ljubav, drugi požudu, treći drže opcije otvorene, četvrti su perverzni. Sama ideja društvenih mreža kao platforme za zavođenje i ljubavne igre u skladu je sa suvremenim vremenom i potrošačkim navikama, a zapravo, pravi izazov je u svemu tome zadržati vatru koja tinja. U skladu s tim uz malo začina i kuhanja drame priče će biti umalo onakve kakve su u stvarnosti ali svakako će biti moji doživljaji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zavladao je 'seksodus' diljem svijeta: Ljubav vodimo sve manje, a otkrili su i razlog zašto VIDEO

Filer, moj partner, doveo me u svoje selo i predstavio me kao prijateljicu susjedi koju mi je često spominjao kao i njezinu kćer. Nakon toga nisam mogla dokučiti s kojom se od njih dvije "trošio" s majkom ili kćeri ili s obje... Nekada su zime duge a nekada se osjećamo usamljeno... Treba razumjeti težinu života.

Na stijenama uz Jadransku magistralu nedaleko od Karlobaga kupali smo se obnaženi milovani suncem i zaneseni slobodom. Na stijenama se situacija zakuhala. Prepušteni ovozemaljskim strastima krajičkom oka vidjela sam Batmana kako nas proždire pogledom, ruku je zavukao i nešto traži po gaćama.

- Evo frajer drka na nas., prošaptala sam mojem Fileru na uho.

- Ma neka uživa., zanemario je crvenu zastavu i nastavio me ljubiti.

'Viđam se s dominom koja me ponižava, volim takav seks. Veže me da se ne mogu micati'
'Viđam se s dominom koja me ponižava, volim takav seks. Veže me da se ne mogu micati'

Stajao je neko vrijeme Batman u svojim fluorescentnim gaćama kao ophodar i dalje rukom šamarao udava ispod sad već impozantnog šatora pa mi je čak htio i pokazati kako ga davi.

- Ajme koliki mu je!, bolje sam se zagledala preko Filerovog ramena.

Filer je skočio na stijene i stao onako vitak i gol te mu pokazao sav svoj ponos, ustrojenost te neustrašivost njemačkog vođe.

- Alo druže, jel' bi se moglo ovdje biti malo na miru, došli smo biti sami., kaže strogo vojnički.

- Jel' treba pomoć?, pita Batman.

- Ma jel' on to tebe pitao jel' trebaš pomoć?, uspravim grudni koš i Batmanu se zamanta.

- Samo produži dalje i smetaj neke druge vidiš kolika ti je Jadranska magistrala., pokaže mu rukom Filer kao da je to već davnih dana osvojio.

- Tako je meni cijeli život, muškarci zbilja imaju poriv otvoreno mi pokazati što od mene žele.., izdahnula sam.

- Vidiš! Kao psi! Rekao sam ti, dovoljno je da se prošetaš gradom ili skineš među stijenama usred ove vukojebine i nanjuše te! Za tebe je uvijek sto opcija otvoreno., komentirao je razjareno.

- Ne znam bi li mu preporučila kršćanski ili vulgaris Tinder?, zabrinula sam se.

Vođenje ljubavi po vrućini - top savjeti kako postići maksimalan užitak uz minimalano truda
Vođenje ljubavi po vrućini - top savjeti kako postići maksimalan užitak uz minimalano truda

- Ljubavi, ti si dobra., nadvio se i pogledao me blaženo dok mu je svjetlost sunca činila svetačku auru.

Nastavili smo se ljubiti i nepoćudno maziti nešto poput prizora Sodome i Gomore na stijenama uz Jadransku magistralu. Filer kada bi naumio prodrijeti dublje u teritorij ništa mu ne bi stajalo na putu ni kršćanski moral pa ni Batman koji je ronio tik uz naše isprepletene noge.

- Čekaj jel' to ovaj lik uz nas sad roni?, pitao se.

- Da, to je Batman., konstatirala sam činjenično stanje.

- Sad ću ga kamenom., zaključi.

Tako tražeći kamen dovoljno velik da potopi ronioca Batmana, Filer se udaljavao od nas dvoje. Razmišljala sam o tome kako da doskočim ovoj situaciji i riješim očitu seksualnu napetost koja je nastala uslijed vidnih frustracija i s kopna i s mora. Muškarci su kako okreneš manijaci samo je važno da tu svoju seksualnu energiju znaju kanalizirati i usmjeriti je u neke okvire koji su društveno prihvatljivi. Dok je Filer pretraživao stijene u potrazi za idealnim kamenom, Batman je veselo virio iz vode s maskom i dihalicom radeći male valove oko sebe jer mu je jedna ruka bila pod vodom a drugom je održavao ravnotežu. Gledao je ravno u mene i pogledavao Filerovo oblo dupe koje se ljeskalo među stijenama. Ja sam sjedila i razmišljala.

- Čuj stari kužim da ti je kriza ali daj mi svoj mobitel da ti instaliram Tinder., nastupila sam pomirljivo i diplomatski upotrijebivši ženske čari.

Ispljunuo je dihalicu iz usta i rekao nešto posve uobičajeno za muškarca njegovih godina iz ovoga kraja a i posve jasno prema afinitetima koje je demonstrirao barem četrdeset i pet minuta.

- Ja sam oženjen., veli Batman sakralne intonacije.

- Kužim, jasno sve, instaliraj si Tinder ima ekipe koliko hoćeš koji su oženjeni, ganjaju dvadesetogodišnjakinje, samo slaži godine stavi tuđe fotke i tamo imaš poremećaja svih čuda i dezena. Možeš imati i samo seksting, ne morate se nikada naći ti samo drkaš na dopisivanje a možeš upotrebljavati Tinder i za sklapanje novih poznanstava., kažem edukativno.

Volite seks pod vedrim nebom? To je uzbudljivo iskustvo, ali treba pripaziti na neke stvari
Volite seks pod vedrim nebom? To je uzbudljivo iskustvo, ali treba pripaziti na neke stvari

- Bože kretena aj' biš ća, ma vid' budale!, baci Filer kamen na ronioca s velike udaljenosti poput grčkog atlete i umalo ga potopi kao Bismarck u finalnoj bitci na Atlantiku britansku mornaricu.

Zagrlio me i poljubio u čelo. Zagledali smo se u pitoreskan prizor neobuzdane prirode koje je dekorirao kičast zalazak sunca prelijevajući se iz narančaste u crvenu.

- Muškarci sve rade zbog seksa, uglavnom cijeli svijet se pokreće radi seksa. Ništa nama nije problem kad je seks u pitanju., izgovorio je Filer mudre riječi i kako je sunce lascivno zalazilo tako smo čuli Čehinju kako vrišti svega par stijena niže od nas.

- Batman je izronio., šapnula sam i poljubila svog Filera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje