Lifestyle

Komentari 2

Genijalna ideja kako ćete zalihe slatkog sakriti od djece i muža

Genijalna ideja kako ćete zalihe slatkog sakriti od djece i muža

Ovu su mamu zbog njenog kreativnog trika na Facebooku prozvali 'herojom u obrani slatkiša', a velik broj ljudi komentirao je kako im se njihove zalihe slatkiša misteriozno prazne jer su svi više kod kuće

U ovo ludo vrijeme kad većina obitelji diljem svijeta zbog pandemije korona virusa provodi više vremena kod kuće, prioritet je postalo zdravlje - ali i osiguravanje ključnih zaliha. Za mnoge to znači i kvalitetno skladištenje omiljenih slatkiša, no problem se javlja jer čak i ako sami imamo mjere u njihovoj konzumaciji, to rijetko imaju i drugi ukućani.

POGLEDAJTE VIDEO: Najčešće greške u odgoju

Djeca svakako prednjače u pronalasku tajnih zaliha i njihovom trošenju, premda se ni partnere ne može zanemariti, no jedna je majka otkrila svoj genijalan trik koji koristi kao liniju 'posljednje obrane' svojih omiljenih slastica.

Ne riskirajući, Jenny Hourd otkrila je da svoje ukusne poslastice skriva u praznim kartonima od jaja, a hack je označila kao 'savjet za roditeljstvo broj jedan'.

Snimku neuglednog skrovišta objavila je u Facebook grupi Family Lockdown Tips and Idea gdje su je drugi roditelji odmah pohvalili zbog ideje.

Napisala je: 'Još jedan lock down znači da se vraća moj savjet za roditeljstvo broj 1. Kako sakriti čokoladu od djece i partnera!'

Njezin je post brzo skupio preko 5 tisuća lajkova, a mnogi su podijelili taj 'trik koji mijenja život', prenosi The Sun. U njemu je prikazala kako skriva svoje omiljene čokoladice u kutije od jaja koje potom zatvorene čuva u hladnjaku.

'Ovo mijenja sve, definitivno ću ovo raditi', jedan je od brojnih komentara, dok drugi dodaju : 'Potez čiste genijalnosti'. 

Jedan je muškarac napisao: 'Da! Moja kći mrzi jaja, tako da je ovo za mene briljantno skrivanje!'

Ima još ideja

No, čini se da trik i nije jedinstven jer stotine roditelja otkrivaju vlastita tajna mjesta za skrivanje.

'Sakrivam čokoladu u perilici ... vjerujte mi da tamo nema provjere!' jedan je napisao.

Dok je drugi predložio: 'Sakrijte zalihu u lonce ili u posuđe za čišćenje.'

A treći je priznao: 'Svoje tajne stvari čuvam u kutiji vrećica instant zobene kaše, tamo su sigurne.'

U međuvremenu, još jedna mama predlaže svoj trik: 'Stavila sam čokoladu u ladicu s povrćem, a nitko je nije našao.'
 

Najčitaniji članci