Lifestyle

Komentari 24

Glavobolja će brzo prestati uz ovaj lijek od meda i češnjaka

Glavobolja će brzo prestati uz ovaj lijek od meda i češnjaka

Napravite sami ovaj stari narodni lijek i spasite se. Glava vas može boljeti od stresa, umora, virusne infekcije, ozljede, nesanice, problema sa zubima i od još mnogo toga

Glava vas može boljeti od stresa, umora, virusne infekcije, ozljede, nesanice, problema sa zubima i od još mnogo toga. U tom slučaju je svakako bolje posegnuti za prirodnim pripravkom nego tabletama. Kada imate glavobolju, iskušajte ovaj stari narodni lijek čiji sastojci su med, češnjak i papar. 

Tretmani za ublažavanje tegoba češnjakom sežu do starog Egipta i drevne Grčke dok je med poznat po svojim antiseptičkim svojstvima. Kombinacijom te dvije namirnice, uz dodatak papra u zrnu, dobit ćete snažan kućni lijek koji neće ostaviti štetne posljedice na vaše tijelo kao tablete protiv bolova.

Stari narodni recept

Sastojci:

Postupak:

Češnjak očistite, prepolovite svaki češanj i stavite u staklenku, ubacite papar pa ulijte med. Staklenku zatvorite i ostavite da stoji pet dana. Uzmite jednu žličicu svaki put kada osjetite da će vas glava početi boljeti.

Ovaj lijek možete uzimati i neovisno o bolovima - npr. za jačanje imuniteta. U tom slučaju uzmite jednu žličicu ujutro i jednu navečer na prazan želudac. Također, ovaj pripravak neutralizira bakterije u tijelu, potiče i olakšava probavu, regulira razinu šećera u krvi i krvni tlak, otkriva portal healthadore.com.

Najčitaniji članci