Lifestyle

Komentari 2

Glumica Emilia Clark postala je prvo zaštitno lice Cliniquea

Glumica Emilia Clark postala je prvo zaštitno lice Cliniquea

Emilia je postala prvo lice koje je ikad angažirala kompanija Clinique, jer do sada nikad nisu imali modela na reklami. Glumica je ikona nove linije BB kreme koja kombinira sastojke za njegu i pokrivenost.

Slavna glumica smješka se s nove kampanje za Clinique iD lansiranjem novog proizvoda u liniji - Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-gela, koji sada nudi 16 kombinacija (za razliku od prijašnjih 12) koje nam omogućuju kreiranje vlastite hidratantne kremu koja hidratizira i ciljano rješava nepravilnosti kože.

Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-gel

Emilia je postala zvijezda u seriji Game of Thrones. Dobila je četiri nominacije za Emmy i dvije nominacije Critics Choice za portret Daenerys Targaryen u Mother of Dragons.

Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-gel

Kozmetičke kuće konstantno pokušavaju osmisliti način na koji će isporučiti svakom od na što više personaliziranu kremu, a ovo je jedan od prijedloga. - Odaberite hidratantnu bazu i jednu od četiri formule s aktivnim koncentratom za stvaranje svoje jedinstvene Clinique iD kreme - objavio je brend.

Transformirajuća Tint Release tehnologija u gelu sadrži inkapsulirane obojene pigmente za prirodan i ujednačen izgled za sve tonove kože.

Predstavljen 1968. godine, Clinique je prvi ugledni kozmetički brend stvoren od strane dermatologa.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci