Obavijesti

Lifestyle

Hollywoodska zvijezda predstavlja najnoviju kolekciju

Hollywoodska zvijezda predstavlja najnoviju kolekciju
11

Oskarovka i glumica Halle Berry je od proljeća/ljeta 2012. DEICHMANNOVO lice za premium marku, koju predstavlja s priznanjem "I love these shoes!“.

Oskarovka i glumica Halle Berry je od proljeća/ljeta 2012. DEICHMANNOVO lice za premium marku, koju predstavlja s priznanjem: „I love these shoes!“. Pod nazivom „5th Avenue by Halle Berry“ njena kolekcija proljeće/ljeto obuhvaća 30 ljetnih i laganih, ali usprkos tome elegantnih i ženstvenih modela.

Elegantni stilovi za svaku ženu

Svi modeli kolekcije 5th Avenue su izrađeni od visoko kvalitetne kože i kreću se po cijeni između 229 i 369 kn. Među njima se nalaze moderne peeptoe štikle, seksi balerinke i wedge cipele, glamurozne cipele na visoku petu, sling-sandale i obične sandale. Odgovarajuće torbe nadopunjuju kolekciju.  Nije ni čudo što Halle Berry zaboravlja sve oko sebe i posvećuje svu pažnju cipelama.

O svojoj kolekciji Halle Berry kaže: „Cipele su lake i jednostavne za nošenje - za svaku ženu. One su moderne i dostupne, o tome se radi u mojoj kolekciji.“ Halle Berry voli ležernost – ali obožava neobične detalje. „Svaki komad mora imati neku stilsku posebnost – bez obzira radilo se o kroju, materijalu ili boji. I modni dodaci imaju veoma bitnu ulogu!“, rekla je. Ženstveno i sa stilom: Uz udoban, dugi ‚tenk top‘ i uske nabrane hlače u žarkim losos tonovima Halle Berry kombinira seksi sling-peeptoe štikle s punom petom u skladnim bojama. Ove štikle, ali i one zatvorene pete s malim otvorom za prste, lijepo pristaju uz lake ljetne haljine, koje sežu do malo iznad koljena. Halle Berry ležernost smatra motom za svakodnevni urbani izgled: uz pastelne tonove poput laganog svijetlo bež odijela nosi npr. svijetloplave  peeptoe štikle s punom petom, koja je dijelom od pluta. Uz to nosi odgovarajuću prostranu bež torbu od antilopa.

Vrlo sofisticirano, ali potpuno ženstveno izgleda i ležerna kombinacija bijelih kratkih hlača i sportske, duge bež košulje. Tirkizne balerinke su obložene zakovicama na vrhu. Outfit koji i sama glumica nosi po vrućim danima na plaži, često i u kombinaciji sa sandalama.

Deichman je pripremio nagradnu igru za svoje vjerne kupce. Priključi se i osvoji nagrade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod