Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod

VIDEO

Varanje nikad nije dobra ideja, no jedan je muškarac odlučio da nema drugog izbora nakon što je njegova supruga dvije godine navodno 'odbijala' seks s njim. Rekao je da je nedostatak seksa njihov brak učinio 'neodrživim'.

Man cheater talking privately on cellphone in family bed

Međutim, sada je izazvao žestoku raspravu o tome je li u krivu što je to učinio. Izjavio je da nije u potpunosti kriv, već da mu je žena rekla da slobodno potraži nekoga izvan braka.

Zbunjeni suprug je na Redditu pitao druge je li pogriješio zbog svoje nedopuštene afere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Parovi u Pitomači proslavili 50. godišnjicu braka 00:50

Anonimni tip za sebe je izjavio da 'nije super privlačan', ali je 'fit i dobar govornik', dodajući da je uspio upoznati nekoga i njihov odnos je samo fizički.

Iako tvrdi da je toj drugoj ženi rekao da je oženjen, kaže da je to bila samo veza radi seksa - i to je činio jer mu je žena rekla da intimnost potraži negdje drugdje.

- U biti moja žena je naprosto odlučila da smo završili sa seksom. Saznala je da ne može imati djecu zbog izbora koji je napravila prije nego što smo se upoznali. A djeca su, očito, jedini razlog zašto je bila spremna na seks - izjavio je zbunjeni muž.

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Potom je pojasnio da voli svoju ženu i uživa u intimnosti s njom, ali sada je njihov brak neodrživ, nakon samo dvije godine.

- Svaka bi rasprava završila njezinim plačem i vrištanjem u moje lice da pokušavam emocionalno manipulirati njome - napisao je.

Suprug je tada otkrio da joj je napisao pismo u kojem je objasnio vlastite osjećaje te ju je zamolio da odu na savjetovanje.

U pismu je, ističe, bio ljubazan i pun ljubavi, no ona mu je na to ljutito rekla da - ode intimu potražiti negdje drugdje.

- Jedne večeri je plakala kad sam došao kući. Kad sam ušao, pitala me je hoću li je ostaviti. Rekao sam ne. Pitala me varam li je, a ja sam rekao da se seksam negdje drugdje. Rekla je da je to varanje, no ja to ne vidim tako. Pitao sam je što sad hoće da učinim - napisao je.

Zanemarite ljubav, logika je puno efikasnija i preciznija u izboru životnog partnera
Zanemarite ljubav, logika je puno efikasnija i preciznija u izboru životnog partnera

Zatim je tvrdio da mu je supruga rekla da prestane viđati drugu ženu te ga je izvrijeđala.

- Onda mi je rekla da sam iracionalan ako mislim da će sad ona pristati na seks sa mnom. Otišao sam do svog stola i izvukao fotokopiju pisma u kojemu ona upravo to tvrdi, da mogu ići drugdje. No sada je izjavila da ipak želi na savjetovanje te da prije nije to tako shvaćala. I tako mi je rekla da sve što moram napraviti je da je prestanem varati - napisao je.

Zatim je zaključio svoju objavu priznanjem da ne želi razvod, ali je ustvrdio da također ne želi provesti 'ostatak života bez seksa' i rekao da njegova žena ne želi uvidjeti njegovu situaciju.

Rasprava je izazvala žestoku raspravu, jer su jedni govorili da nije u krivu, dok su drugi govorili da ju je trebao ostaviti prije nego što je upoznao druge žene.

- Vi jednostavno niste kompatibilni. Razvod je sranje, ali što se brže završi, prije ćete moći nastaviti sa životom. Ionako će se to dogoditi prije ili kasnije - napisao je jedan.

- Trebali biste se razvesti prije nego si ti nju prevario, jer se u normalnoj vezi takve stvari ne događaju - zaključio je drugi, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće
POMLADITE SE

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće

Kolagen je glavni strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu cijelog tijela. Pruža snagu i fleksibilnost različitim dijelovima tijela poput kože, kostiju, tetiva, mišića, hrskavice, krvnih žila...
Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti
I BOJA JE VAŽNA

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti

Nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voljeli i rado svoj novac držali u njemu