Obavijesti

Lifestyle

Komentari 178
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
ODGOVOR JE U ZVIJEZDAMA

Horoskop: Kome će se posrećiti u ljubavi i seksu tijekom ljeta?

Ljeto je vrijeme za ljubav i seks, a ukoliko želite znati 'kakve ćete biti sreće' u srpnju i kolovozu provjerite što zvijezde kažu za svaki od znakova Zodijaka

Ovan

Iako je to protivno vašoj burnoj naravi, vi želite više od strasti u svom ljubavnom životu. Ljetni solsticij 20. lipnja i mladi Mjesec 9. srpnja potaknut će vas da preispitate za čime čeznete u životu. Očekujte udvarače 13. srpnja, tijekom godišnje konjunkcije Venere i Marsa, i 8. kolovoza, za vrijeme mladog mjeseca u Lavu. 

POGLEDAJTE VIDEO - što položaj u kojem spavate govori o vašoj vezi:

Pokretanje videa...

00:59

Ti spojevi mogli bi dovesti do prave veze prije jesenske ravnodnevice 22. rujna. 

Ako ste već u vezi, s partnerom će stvari postati tople i nježne 9. srpnja za vrijeme Rakova mladog mjeseca, a zatim senzualne i sanjive 16. kolovoza kada strastvena Venera uđe u Vagu. 

Bik

Želite nešto više od ljubavi - istinsko partnerstvo u kojem se možete povezati sa svojom ljubavi na dublje načine nego što ste ikad mislili da je moguće. S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, bit će vam lako obvezati se 13. srpnja, kada se Venera i Mars sjedine u Lavu. 

Ostatak ljeta bit će 'laganica'. Jedina iznimka je 19. kolovoza, kada će vas buntovni Uran potaknuti na svađu. Osim toga, možete očekivati ​​da ćete se izgubiti u romantičnom snu, posebno 21. srpnja, kada Venera ulazi u Djevicu, i 10. rujna, kada Venera ulazi u Škorpiona.

Sezona je Raka - 15 stvari koje niste znali o ovim emotivcima
Sezona je Raka - 15 stvari koje niste znali o ovim emotivcima

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. lipnja i post-retrogradno razdoblje 7. srpnja otvorit će vrata novim vezama. Bit ćete žedni uzbuđenja i željeti upoznati zanimljive ljude 13. srpnja tijekom konjunkcije Venere i Marsa u Lavu. No budući da ste 'društveni leptir', teško da će vas itko spriječiti u istraživanju i povezivanju s tonom cool ljudi.

Stvari će se promijeniti 16. kolovoza ulaskom Venere u Vagu, kada bi mogli sresti nekoga posebnog. To neće biti vaš uobičajeni tip, a opet, oko 30. kolovoza, dok se Merkur prebacuje u predznak Vage, poželjet ćete započeti i ozbiljnu vezu.

Rak

Ljubav je ovog ljeta u zraku. Ali, Rakovi, morat ćete prestati koristiti manipulacije da biste dobili što želite ili se držati uz ljude koji ne poštuju vaše granice. 

Napeta opozicija Venera-Pluton 23. lipnja i pun Mjesec u Jarcu već sljedeći dan učinit će da osjećate potrebu za kontrolom svog nadobudnog stanja ili trenutne veze. Ili bi vaš partner mogao biti taj koji sve odlučuje, što će vas jako nervirati. 

Postavljanje strogih granica 1. srpnja, kada se Mars i Saturn suprotstavljaju, preokrenut će energiju i omogućiti vam da promijenite smjer odnosa tijekom mladog Mjeseca u Raku 9. srpnja. Stvari mogu i postaju bolje ako minimizirate dramu i opustite se.

Lav

Fotolia

Početkom ljeta, čuvat ćete svoje srce. Tek 13. srpnja, kada se Venera i Mars poravnaju u vašem Suncu, počet ćete upoznavati nove ljude. Razlog je taj što prolazite kroz velike promjene u tipu partnera kojeg privlačite, a u posljednje vrijeme izgledno je da vas zanimaju samo ozbiljne veze.

Stvarnost je, međutim, da ćete možda morati prvo poljubiti nekoliko 'žaba', ali svoju srodnu dušu pronaći ćete tijekom punog Mjeseca u Vodenjaku 23. srpnja, a možete očekivati ​​i produbljivanje obveze za vrijeme plavog Mjeseca u Vodenjaku 22. kolovoza. 

Jedini datum na koji treba pripaziti je 1. srpnja, kada se Mars i Saturn međusobno suprotstavljaju na nebu. Tijekom tog vremena razlike vas mogu spriječiti da pojačate potencijalno partnerstvo.

Djevica

Vaši će prijatelji ovog mjeseca imati puno toga reći o vašoj trenutnoj vezi, posebno tijekom napete oporbe Venera-Pluton 23. lipnja, punog Mjeseca u Jarcu 24. lipnja, Rakovog mladog Mjeseca 9. srpnja i Merkurovog prelaska u Raka 11. srpnja. Obrana vaše simpatije ili partnera uzet će danak na ovim prijateljstvima, jer ćete se početi povlačiti zbog njihovih kritika. Umjesto da se usredotočite na negativnost, otvorite svoje srce za razvoj svog odnosa 21. srpnja i 11. kolovoza kada Venera i Merkur uđu u Djevicu. 

Do kraja ljeta imat ćete osjećaj kao da ste u potpunosti proširili svoje srce. Puni Mjesec Riba 20. rujna izvrsno je vrijeme za razmišljanje i romantiku sa svojim partnerom i nudi vam priliku da uspješno uđete u jesen sa svojom vezom.

Kako podnose vrućinu: Lav mrzi znojenje, Bik uživa u ležanju, a Škorpion misli samo na seks
Kako podnose vrućinu: Lav mrzi znojenje, Bik uživa u ležanju, a Škorpion misli samo na seks

Vaga

Vaš je šarm na vrhuncu 27. lipnja kada Venera ulazi u Lava. Poželjet ćete koketirati s mnogim ljudima koje sretnete. Neka vaše opcije budu otvorene i nemojte uletjeti u vezu s prvom osobom s kojom kliknete. 

Primijetit ćete da u moru ima mnogo riba i odabrati možete krajem srpnja zbog tri prijelaza: Vodenjakovog punog Mjeseca 23. srpnja, ponovnog ulaska Jupitera u Vodenjaka 28. srpnja i Vodenjakovog plavog Mjeseca 22. kolovoza. 

Ako ste u vezi, očekujte poboljšanje u srpnju, posebno oko 13. srpnja, kada postoji strasna konjunkcija Venera-Mars, 21. srpnja, kada se romantična Venera premješta u Djevicu i 16. kolovoza kada se Venera preseli u Vagu. To je vrijeme da stvari podignete na višu razinu i prepustite se svom partneru/ici.

Škorpion

Ovog ljeta ne tražite sjajnu romansu, ali zabavljate se pokazujući najnoviju simpatiju na Instagramu svim svojim prijateljima. Samo budite svjesni da će ta zanesenost do 19. kolovoza postati više od puke ljetne romanse, zbog Uranove retrogradnosti koja vas potiče da riješite probleme u vezi. 

Bez obzira koliko se pokušavali oduprijeti vezi, možda ćete postati ozbiljniji, iako ćete se potruditi da se to ne dogodi i pokušati sabotirati procvjetalu romansu. 

Ako ste već u vezi, imat ćete bitne vijesti o životnoj promjeni koje ćete podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima 8. kolovoza, za vrijeme mladog Mjeseca u Lavu.

Strijelac

Doživjet ćete osjećaj emocionalnog olakšanja onog trenutka kad retrogradni Merkur završi 22. lipnja, a još dublju smirenost kad 7. srpnja napusti post-retrogradnu sjenu. Svi vaši trenutni problemi s vezom nestat će, kao i dosadni bivši koji su se ponovno pojavili tijekom proteklih nekoliko tjedana. 

Ako ste tada slobodni, Rakov mladi Mjesec 9. srpnja idealno je vrijeme za pretraživanje aplikacija za spojeve. Možda ćete susresti simpatiju 13. srpnja, kada poravnanje Venere i Marsa donese privremenu vezu. 

Zasad se zabavljajte i neobavezno izlazite. Međutim, oko plavog Mjeseca 22. kolovoza, povezat ćete se s nekim na dubljoj razini.

Jarac

Ljetni solsticij označit će kulminaciju vaših napora da pronađete ljubav. Ipak, vaša romansa iz snova bit će testirana nekoliko puta ovog ljeta. Suprotstavljeni Venera i Pluton 23. lipnja i puni Mjesec u Jarcu 24. lipnja bit će datumi kada će vam veza biti na kušnji.

Ključno je da naučite postavljati jasne granice u svojoj vezi, a to ćete uspjeti do novog Mjeseca u Raku 9. srpnja. Nakon toga, sve će ići 'kao podmazano'.

Vodenjak

Zbog pretjeranih kompromisa u vezi, osjećate kako ne dobivate dovoljno ljubavi. Veza Venere i Marsa 13. srpnja u Lavu dovodi vas do spoznaje da ste previše davali, a dobivali premalo.

Privući ćete ravnotežu kakvu želite 8. kolovoza kada je mladi Mjesec u Lavu, ali samo ako napravite veliki korak unatrag od mikroupravljanja dinamikom svog odnosa. To ne znači da ste pred prekidom, umjesto toga, moći ćete smiriti svoje pretjerane osjećaje.

Opušteni i smireni pristup tijekom punog Mjeseca u Vodenjaku 23. srpnja i plavog Mjeseca u istom znaku 22. kolovoza vratit će vas u vaše poznato stanje što se tiče spojeva.

4 horoskopska znaka koji nakon prekida lako nastavljaju dalje: Ne pokušavajte im se vraćati
4 horoskopska znaka koji nakon prekida lako nastavljaju dalje: Ne pokušavajte im se vraćati

Ribe

Konjukcija Venere i Marsa 13. srpnja motivira vas da sa svojim simpatijama ili partnerom/icom razgovarate o svojim osjećajima i krenete za onim što želite. Prestat ćete jeftino prodavati svoje srce i povećati svoju predanost. 

Ako ste slobodni, ljubav ćete pronaći onda kada je najmanje očekujete, 21. srpnja kad Venera uđe u Djevicu. Ali pazite da usporite jer će se stvari početi odvijati prebrzo. Ipak, ne propustite priliku biti s nekim tko u vama pali vatru, čak i ako je veza nepraktična. Većina stvari povezanih sa srcem nisu praktične, u ljubavnoj vezi morate vjerovati svojim instinktima, piše Refinery29.com.

Komentari 178
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti