Obavijesti

Lifestyle

Komentari 529

Horoskop otkriva: S kojim vam je znakom suđen najbolji seks?

Horoskop otkriva: S kojim vam je znakom suđen najbolji seks?

Iako je dobar seks povezan i s emocijama, na intuitivnoj bazi nekim je znakovima suđeno da iskuse veću strast. Provjerite s kime se poklapaju vaše zvijezde u krevetu

VIDEO

Općenito, u krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te zračni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama. Iako ne mora biti pravilo, pogledajte što zvijezde kažu o tome koji su parovi predodređeni za eksploziju strasti.

POGLEDAJTE VIDEO: Ponuda u seks shopovima

Pokretanje videa...

Seks shopovi 01:15

Ovan ima najbolji seks s Lavom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Strastveni i nestrpljivi, ovi ljubavnici seks vide kao ultimativnu zabavu pa i bit ljubavnog odnosa. Preferiraju pravu akciju, a ne nježno vođenje ljubavi, a žele to što žele i žele to odmah. Seksualno su najkompatibilniji s Lavom te s njima imaju najbolju kemiju, prenosi The Sun.

Bikovi imaju najviše strasti sa Škorpionom

Slove kao najsenzualniji od svih znakova, imaju hedonistički pristup seksu i važno im je da je redovit. Obožavaju duge predigre i igrice zavođenja, kao i iščekivanje seksa. Seksualno su najkompatibilniji sa Škorpionom, čija je mantra 'suprotnosti se privlače'.

Najčešće muške greške u seksu: Žene priznale što 'ne opraštaju'
Najčešće muške greške u seksu: Žene priznale što 'ne opraštaju'

Blizanci najkompatibilniji s Djevicom

Pripadnike ovog znaka važno je prvo mentalno stimulirati, vole seksi i nabrijane razgovore, vole razgovor o samom činu, maštanje, pričanje o fantazijama i ideju da su oni vaša. Seksualno su najkompatibilniji s Djevicom, jer je vladar oba znaka Merkur te im u seksualnom smislu nikad neće biti dosadno zajedno.

Rak ima najbolji seks s Ribama

Pripadnici ovog znaka vole osjećaj pripadnosti i sigurnosti, kao i intimu koja proizlazi iz emocionalne povezanosti, tada im je seks najbolji. Inicijalno sramežljivi, odlični su ljubavnici koji se doista trude zadovoljiti partnera. Seksualno su najkompatibilniji s Ribama, a to nadilazi sami seks i ljubav, već prelazi u nešto što astrolozi nazivaju 'spajanje duša'.

Lav se u krevetu najbolje slaže s Ovnom

Pripadnici ovog znaka pršte od šarma i strasti, a u seksu su inovativni te posvećeni partneru te je s njima samo potrebno prepustiti se i dati im inicijativu. Seksualno su najkompatibilniji s pripadnicima horoskopskog znaka Ovna. No važno je znati da dobar seks ne znači i dobar odnos, pa je njihova dugotrajna veza često nemoguća.

Djevica i Jarac za eksploziju strasti

Suprotno tome kako djeluju, Djevice su slatke i romantične te ih podsvjesno oduševljavaju zločeste igrice. Seksualno su im najkompatibilniji Jarčevi, s kojima mogu ostvariti i dugotrajnu te snažnu ljubavnu vezu jer se dobro razumiju te snažno privlače.

Vaga ima najbolji seks s Vodenjakom

Za pravo raspoloženje Vagama treba udvarati i laskati te složiti seksi atmosferu, tada će oni razuzdati svoje strasti. Uzbudit će ih i seksi donje rublje te primamljiv parfem partnera, ali vole i iznenađenja. Seksualno su najkompatibilniji s Vodenjakom, koji je za njih kao ljubavnik velik izazov.

Škorpion i Blizanci ne mogu se zasititi

Pripadnici ovog znaka poznati su kao najveći zavodnici u horoskopu s velikim libidom. Preziru rutinu, a najviše ugode im izaziva partner koji razmišlja slično kao i oni, pa vole adrenalinske izazove, seks na nesvakidašnjim mjestima, lude poze... Seksualno su najkompatibilniji s Blizancima, a taj će odnos biti prepun iznenađenja i strasti.

Strijelac će najviše uživati s drugim Strijelcem

Oni koji su u krevetu s pripadnikom ovog znaka znaju da je to iskustvo posve različito od svega što su dosad probali. Zadovoljit će partnera i očekivati da on uradi to isto, ali i da to traje satima te zove na još. Seksualno su najkompatibilniji s drugim Strijelcem, a iako će im ostvariti vezu biti izazov, dobrog seksa nikad neće manjkati.

Najbolji prijatelj po horoskopu: Ovan i Djevica, Jarac i Strijelac
Najbolji prijatelj po horoskopu: Ovan i Djevica, Jarac i Strijelac

Jarac i Bik su super seksi kombinacija

Pripadnici ovog znaka čine se potpuno nezainteresirani, no čim ih namamite u spavaću sobu pretvaraju se u seks-životinje, koje se tim 'zadacima' posvećuju jednako kao i svemu drugome. Privlače ih pametni ljudi koji će ih zaintrigirati riječima, a seksualno su najkompatibilniji s Bikom, s kojima će dijeliti i slične životne poglede te će osim puno strasti dijeliti i stvarnu emocionalnu povezanost.

Vodenjaku najviše seksualno odgovara Vaga

Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, no činjenica je kako imaju snažan libido koji se povećava s mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu, a s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. Seksualno su najkompatibilniji s Vagom.

Ribe će imati najbolji seks s Rakom

Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćni te moraju uživati 'protiv svoje volje'. Što je dulji staž odnosa, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji s Rakom, s kojima su odličan spoj i u krevetu, i izvan njega.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 529
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise