Lifestyle

Komentari 1

Hotel koji nudi čokoladne sobe, slastice pa čak i čokoladni čaj

Hotel koji nudi čokoladne sobe, slastice pa čak i čokoladni čaj

Hotel u Velikoj Britaniji ljubiteljima čokolade nudi da biraju između tri paketa s gomilama pogodnosti, od degustacija čokolade do poslastica u sobi, pa čak i popodnevnog čaja od čokolade

Hotel Indigo York u Yorku u Velikoj Britaniji u svoju ponudu je uveo tri nova paketa kako bi gostima omogućili uživanje u čokoladnim poslasticama.

Riječ je o boravcima  u 'čokoladnim sobama', poslasticama u sobi, popodnevnom čaju od čokolade, iskustvu kušanja različitih vrsta, pa čak i o radionicama čokolade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svaki od paketa uključuje boravak u jednoj od soba s čokoladnom tematikom koje imaju tamne pločice kako bi izgledale poput čokoladnih kocaka.. A tu su i čokolade u sobi za goste.

Cijena ovisi koji paket želite, a koji su prikladno i nazvani: mliječna, bijela i tamna čokolada.

Paket Mliječna čokolada kreće se od 670 kn za dvije osobe i uključuje noćenje u čokoladnoj sobi zajedno s doručkom.

Paket Bijela čokolada kreće se od 1000 kn za dvije osobe, a uključuje noćenje i doručak, kao i izvrsni popodnevni čaj od čokolade u obližnjem hotelu.

Paket Tamna čokolada kreće se od 1400 kn za dvije osobe, a uključuje noćenje, doručak, popodnevni čaj i izbor između degustacije čokolade ili radionice čokolade u obližnjoj York Cocoa House.

Paketi će biti dostupni za ljeto 2021, piše Mirror.

Najčitaniji članci