Obavijesti

Lifestyle

Hotel Nautica - tradicija i unikatnost na jednom mjestu

Hotel Nautica -  tradicija i unikatnost  na jednom mjestu
9

Hotel Nautica, smješten na sjeverozapadnoj obali Istre godinama je već poznat po svojoj unikatnosti, odnosno personaliziranom pristupu gostima. Ovaj hotel je jedinstvena priča, pročitajte ju...

Hotel Nautica nalazi se u Novigradu, smješten na zapadnoj obali Istre, na pola puta između Poreča i Umaga, jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu.

Smještajni kapaciteti

Hotel Nautica raspolaže s 38 raskošno opremljenih soba i 4 prostrana, luksuzna apartmana. Sobe i apartmani dizajnerski su opremljeni prostranim ležajem sa kormilom na uzglavlju, mini barom, TV i SAT TV, sef u svakoj sobi, personalni air condition, kupaonice u dizajnu morskog mozaika, svaka soba sa terasom, gotovo sve sobe imaju pogled na more... Zatim sobe prilagođene osobama s posebnim potrebama, površine 40m2, a apartmani oko 100 m2. Hotel je opremljen i uređen u nautičkom stilu te noćenje u sobi dočarava atmosferu prostrane, raskošne morske kabine starog jedrenjaka. Naše osoblje,koje je osposobljeno na najvišoj razini, predano će se posvetiti svakoj želji i zahtjevu gosta.

Hotel Vam stoji na usluzi te nudi stručnu podršku pri organizaciji kongresa, poslovnih sastanaka i seminara. Odaberite jednu od dvije, suvremeno opremljene kongresne dvorane te luksuzno opremljeni boardroom, i dizajnirajte ih prema vlastitim željama i potrebama. Želite li visokokvalitetnu uslugu povodom održavanja raznih svečanih prilika u posebnom ambijentu, odaberite naše prekrasne dvorane kao stvorene za bankete i domjenke.

Moderno opremljen wellness centar  obiluje najsuvremenijim tretmanima i proizvodima marke Babor. Oslobodite se stresa u saunama i zatvorenom bazenu te osjetite mir u sobi  za opuštanje. Uz whirpool potpunu ugodu doživjet ćete u aroma tuševima.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju. Rado će preporučiti ili složiti programe sukladno Vašim željama i potrebama.

Restoran Navigare

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da se prepustite čarima bogatog iskustva našeg novog Chef-a kuhinje Restorana NAVIGARE, gosp. Nenada  LUKAČA, te slijedite tradiciju njegove vrhunske gastronomije gdje svakodnevno za Vas unosi dio sebe i tako daje svoj potpis našim novim jelima.
 
Iz probranih svježih namirnica, iskusni kuhar izvući će ono najbolje, povezati sve arome u zavodljivu cjelinu, lijepo ih aranžirati na tanjuru, a  naši konobari će ih samo za Vas združiti s odabranim vinima.
 
Isprobajte okuse našeg NOVOG Menu-a – koji tvori kombinaciju tradicionalne Istarske i Mediterranske kuhinje kreativnih okusa i svježih sezonskih namirnica.
 
Iz bogate ponude A la Carte-a koju smo pripremili za Vas, posebno želimo istaknuti i svježu Jadransku Tunu koju ćemo Vam ponuditi dva puta mjesečno, a lovljena je isključivo za naš Restaurant NAVIGARE.
 
Kako bi savršeno upotpunio Menu Restorana NAVIGARE, vina u ponudi je pažljivo odbrao naš Sommelier gosp. Roni RITOŠA koji će Vam pomoći u odabiru vina koje će najbolje odgovarati uz svako pojedino jelo.

 

Za daljnje uvide u naš objekt i usluge, molim Vas posjetite našu web stranicu:  www.nauticahotels.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'