Obavijesti

Lifestyle

Hotelski kompleks Punta kao savršena destinacija za odmor

Hotelski kompleks Punta kao savršena destinacija za odmor
6

Hotel kompleks Punta, s bogatom tradicijom, idealno je mjesto za odmor i opuštanje

Hotel Punta smješten je u središtu Vodica, na mirnom dijelu istoimenoga poluotoka, 100 metara udaljen od plaže.U krugu je hotela šetnica uz more. Prema mišljenju gostiju, položaj hotela jedna je od njegovih najvećih prednosti jer iz soba mogu uživati u predivnom pogledu na more i otoke vodičkog arhipelaga te grad Vodice. Osim toga, od hotela do bilo kojeg sadržaja u središtu grada tek je nekoliko minuta šetnje.

Hotelu Punta pripada i Vila Arausa smještena tik uz more. Mnogi nas gosti pitaju što znači taj naziv. Malo je poznato da su Vodice nastanjene još od antičkog doba, kada su se nazivale Arausa, što je zabilježeno na povijesnim kartama iz II. stoljeća.

Kapaciteti

U dvjema zgradama ukupno je 189 soba i 2 apartmana. Sve smještajne jedinice vrhunski su i kvalitetno opremljene, i što je najvažnije, iznimno udobne. U svakoj su zgradi dvije vrste soba. Sobe s pogledom na park cijenom su povoljnije, a 116 soba ima izravan pogled na more. Dvije su sobe u Vili Arausa prilagođene osobama s invaliditetom.

Budući da je u hotelijerstvu, uz redovito održavanje, potrebno svake godine iznova ulagati u postojeće kapacitete, ove smo godine obnovili Vilu Arausa. Promijenili smo tepisone na stubištima i hodnicima i postavili nove staklene balkonske ograde pa je ugođaj i pogled iz soba znatno dojmljiviji.

Eno i gastro ponuda
Poznati smo po kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi našeg restorana, što potvrđuje i knjiga dojmova puna pohvala za hranu i osoblje. Večera u glavnom restoranu nudi se u obliku švedskoga stola, dok na Punta Pool Baru poslužujemo pizze, sendviče i slično. Organiziramo domjenke, svečane večere, vjenčanja i ostale tematske večeri. Na 10. katu postoji opremljen prostor za posebne prigode, manja vjenčanja i domjenke s terasom i predivnim panoramskim pogledom na obližnje otoke.

Konferencije

Hotel ima 3 konferencijske sale za 20–100 osoba. Profesionalno osoblje s dugogodišnjim iskustvom spremno je na sve izazove organizacije jednostavnih, ali i složenih poslovnih događanja.

Wellness i spa ponuda

Osim ponude smještaja i obroka, u samom se hotelu nalazi Wellness centar s unutarnjim bazenom i teretanom, a ponuda obuhvaća masaže, saune i kozmetičke tretmane. Raznovrsni wellness paketi savršen su izbor za odmor, revitalizaciju i pomlađivanje tijela i duše. Nudimo kvalitetne i atraktivne sadržaje, ekskluzivne tretmane te inovativne spa programe u kojima gosti mogu uživati tijekom cijele godine.

Posebnosti Hotela Punta

Vanjski bazen i Punta Pool Bar od prošle su godine vratili tradiciju zabave i glazbe uživo, s čime nastavljamo i ove godine. Smješteni su na terasi uz samu šetnicu s predivnim pogledom, a mi nastojimo našim gostima upriličiti zabavan animacijski program. Terasa je otvorenog tipa, pa su svi dobrodošli, kako gosti hotela, tako i gosti i stanovnici grada Vodica i okolice.

Hotel nastoji pružiti ugodno domaće okružje svim gostima, a naši su stalni zaposlenici zaslužni što nam se gosti uvijek vraćaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu
Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje