Lifestyle

Komentari 9

Hrvatska ulična moda osvaja svijet: M. Batinić u InStyleu

Hrvatska ulična moda osvaja svijet: M. Batinić u InStyleu

Uz bok New Yorku i Parizu: Tregerice, poderani traper i maskirni uzorci s hrvatskih ulica nikada nisu bili ženstveniji, a za to imamo i dokaz u stranim medijima

Trendovi koje je na zagrebačkim ulicama “uhvatio” fotograf Goran Čižmešija (Street Style Seconds) pronašli su mjesto u novom broju njemačkog InStylea.

Tako jesenski “street style report” otvaraju voditeljica Marijana Batinić i stilistica Iva Gradišer u traper tregericama kojima modni znalci prognoziraju svijetlu budućnost. Ostale dobitne kombinacije odabrane su i na newyorškim, pariškim ulicama, u Stockholmu i Sydneyu, a neke od njih nose, primjerice, svjetski poznati model Arizona Muse i najpoznatija australska blogerica i manekenka Jessica Stein. Maskirni i tartan uzorak, raskošno poderane traperice, a od dodataka “hello kitty”kapa, crvena torbica i po jedan prsten na svakom prstu neki su od trendova koje ćete u novoj sezoni teško zaobići. 

Koliko god vam jesen izgledala stilski alternativnom i teško ženstvenom, upravo takva neće biti. Jer poderane traperice nose se na vrtoglavo visoke potpetice, tregerice u kombinaciji s lepršavom bluzom i salonkama, a maskirni uzorak na puno, puno lakirane kože. Uglavnom, kakav god stil njegujete, nemojte bježati od malo glamura jer davno je rekla Elsa Schiaparelli: 

“U teškim vremenima moda je uvijek pretjerana”.

Najčitaniji članci