Lifestyle

Komentari 0

Hrvatski modni dizajner sada ima i vlastitu kolekciju nakita za dvoje, a inspiriran je dodirom

Hrvatski modni dizajner sada ima i vlastitu kolekciju nakita za dvoje, a inspiriran je dodirom

Modni dizajner Mario Malnar novom kolekcijom nakita za vlastiti brend Amaranthine odaje počast dodiru, je smatra da je taj ukras oduvijek bio simbol pripadanja, ljubavi i sreće

Dizajn narukvica stilski je izazov za dizajnera Maria Malnara, naročito kad je riječ o nakitu za dvoje, odnosno kreacijama koji vizualno evociraju na ljubav i povezanost.

- Priča o liniji nakita Amaranthine, nazvanom po istoimenom brendu počinje sa sedam elemenata umjetnosti: linijom, bojom, volumenom, plohom, teksturom, prostorom i točkom. Svih sedam pojedinačno ili zajedno ugrađeni su u naš dizajn, svaki komad nakita ima svoju priču - ističe dizajner.

POGLEDAJTE VIDEO: Ekološki nakit

Inspiracija dizajna je tzv. ljepota na dodir, po čemu nas taj sitan, efektan nakit potiče da ga dodirnemo i osjetimo njegovu teksturu.

Kreacije su za dvoje, slične su, no opet malo različite te evociraju bliskost između dvoje ljudi.

- Raznolikost elemenata - ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada - čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe - zaključuje autor nakita. 

Najčitaniji članci