Lifestyle

Komentari 10

Humoristična strana britanske kraljevske obitelji: Da, i oni ponekad imaju dobre fore!

Humoristična strana britanske kraljevske obitelji: Da, i oni ponekad imaju dobre fore!

Iako su često ozbiljni i profesionalni, i članovi kraljevske obitelji znaju nabaciti pokoju šalu. Dobre fore imaju i Charles i Kate, ali najbolji u tome je definitivno princ William

Kraljevska obitelj Velike Britanije vjerojatno je najpopularnija kraljevska obitelj na svijetu. Oni se pojavljuju u javnom prostoru puno više od kraljevskih obitelji drugih zemalja i zato vjerujemo da ih svi previše dobro poznajemo. No, osim što su moćni i bogati, oni su i vrlo smiješni. Ovi citati svjedoče o njihovom nevjerojatnom smislu za humor.

POGLEDAJTE VIDEO: Veza između kraljevske obitelji i Hrvatske

Sve je to zbog frizure...

Kate i William morali prisustvovati jednoj zabavi. Kad su stigli malo kasnije od predviđenog, Kate su pitali koji je razlog njihovog kasnijeg dolaska. Ona je odgovorila: 'William je morao napraviti frizuru'.

Prava lekcija

Princ William je na pitanje što je naučio tijekom odrastanja odgovorio: 'Naučio sam da se ne smiješ zezati s mojom bakom'. 

Royal Baby

Razočaranje

Neposredno prije jednog od svojih putovanja u SAD, princ William je rekao sljedeće: 'Svaki put kad upoznam djecu kojima je rečeno da im dolazi princ iz stvarnog života, vidim im razočarenje na licu kada me vide bez krune ili plašta... '.

Zanimljiv odgovor!

Kada su odnosi između njega i njegove obitelji još bile dobre, na londonskom maratonu 2012. princ Harry obećao je da će sljedeći trčati William i Kate. Sljedeće godine kada su ga pitali za brata i šogoricu on je odgovorio: 'On je star, a ona je trudna'.

Pravila bontona

A kad je princ Philip morao reći koju riječ o pravilima bontona, rekao je: 'Kad muškarac svojoj ženi otvori vrata automobila, to je ili zato što mu je to novi auto ili nova žena'. Zanimljivo razmišljanje!

Royal visit to Poundbury

Neposredno prije rođenja djeteta

Nekoliko dana prije nego što je Kate Middleton rodila praunuka, kraljica Elizabeta je izjavila: 'Nadam se da će se uskoro roditi jer idem na godišnji'.

Ljubav prema unucima

Princ Charles također ima izvrstan smisao za humor. Nakon rođenja prvog unuka, princa Charlesa upitali su je li sretan što je postao djed. Njegov odgovor je glasio: Jako! I super je to što svog unuka možeš vratiti natrag roditeljima kad god poželiš'.

Crop Trust charity Reception

Najsmješnija šala

Ovo je vjerojatno najsmješnije od svih. Princa Williama je netko pitao zašto je tako mršav, a on je odgovorio: 'Kateino kuhanje je razlog tome', piše Genmice.

Najčitaniji članci