Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Idealan sport za sve zapisan u zvijezdama (1)

Idealan sport za sve zapisan u zvijezdama (1)
4

Bikovi i Rakovi vole sport zbog druženja, Ovnovi i Jarčevi ne prezaju ni pred ozbiljnim ozljedama, a Škorpioni vole preispitivati granice izdržljivosti

VIDEO

Ovnovi, Blizanci i Jarčevi ne mogu mirno sjediti kod kuće. U potrazi za uzbuđenjem odabrat će neki od adrenalinskih sportova, a lako ćete ih nagovoriti na spuštanje riječnim brzacima ili osvajanje visina. Njihova sušta suprotnost su Bikovi, koji će se odlučiti na rekreaciju samo ako nakon nje slijedi luda zabava. Rakovi će prednost dati obiteljskom vikendu prije nego prolijevanju znoja, a Ribe će to vrijeme podrediti opuštanju. 
Individualci među sportašima su Strijelci i Vodenjaci. Pustolovnog su duha i izbjegavaju sportove u zatvorenim dvoranama. Vođeni znatiželjom bacit će se na istraživanje  skrivenih špilja i planinskih vrhunaca. Ljubav prema neobičnim prirodnim uvjetima i istraživanju nepoznatog s njima dijele i izdržljivi Škorpioni za koje sport ne poznaje granice. Oni će pronaći užitak i u ekipnim sportovima zadivljujućom sposobnosti organizacije.

OVNOVI - U POTRAZI ZA ADRENALINOM
Ovnovi uživaju u  aktivnostima koje pršte adrenalinom, bilo da se radi o timskim ili individualnim sportovima. Puni su energije i ne mogu mirovati, pa nerijetko odabiru sport kao zanimanje. Bilo da su profesionalni sportaši,treneri ili sporstki liječnici. Pristalice su ekstremnih sportova i najrazličitijih borilačkih  vještina.
SAVJET - Čuvajte se ozljeda i obavezno nosite štitnike

BIK - ZA DOBRU EKIPU PRIJE SVEGA
Bikovi su hedonisti koji prije svega vole dobro popiti i pojesti, a sport im češto pada u drugi plan. Vole timske sportove, a nakon treninga obavezno odlaze na piće s društvom. Odluče li se baviti nekom aktivnošću najčešće će odabrati pilates ili vožnju biciklom. Ljubitelji brzine posebno će uživati u auto-utrkama. 
SAVJET: Entuzijazam je presudan za napredovanje

BLIZANCIMA ZAVIDE NA REFLEKSIMA
Blizanci će uvijek dati prednost sportovima u kojima mogu pokazati spretnost, okretnost i brzinu. Igre s reketom, bilo da se radi o stolnom ili klasičnom tenisu, badmintonu ili squashu njihovo su omiljeno područje. Slabija im je strana fizička snaga pa će izbjegavati aktivnosti u kojima je za uspjeh presudna izdržljivost.
SAVJET: Naučite se dobro opustiti poslije treninga

RAK - U EKIPI SU KAO RIBE U VODI
U ekipnim sportovima Rakovi nalaze najveće zadovoljstvo, a ako se još pri tome održavaju u vodi onda je to pun pogodak. Sportski tipovi će odabrati veslanje, vaterpolo ili umjetničko plivanje. Manje izdržljivi Rakovi će organizirati rekreaciju vikendima i  provoditi se u sportskom ribolovu ili piciginu. 
SAVJET: Organizirajte sportske vikende za obitelj

LAVOVI NE ZNAJU GUBITI
Lavovi vole individualne sportove pred publikom u kojima njihove vještine dolaze do punog izražaja. Miroljubivi pripadnici ovog znaka će izabrati tenis, natjecateljsko plivanje ili skijanje. Oni kojima ozljede nisu problem odabrat će boks i spremno uskočiti u ring kako bi pokazali svu svoju spretnost i srčanost. 
SAVJET: Naučite gubiti bez uzrujavanja i razočaranja

DJEVICE - PRECIZNE SPORTAŠICE
Preciznim Djevicama najbolje idu sportovi u kojima su vještina i tehnika presudne za uspjeh, poput gimnastike, košarke ili tenisa. Fizička snaga i izdržljivost im nisu jača strana. Ako se odluče za borilačke sportove dat će prednost istočnjačkim vještinama koje kombiniraju s tehnikama meditacije poput Tai Chia.
SAVJET: Treniranjem u teretani ojačajte mišiće

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'