Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ideje za uređenje doma - ako za doček očekujete dolazak obitelji

Ideje za uređenje doma - ako za doček očekujete dolazak obitelji

Ova godina je idealna da novogodišnji tulum priredite u svojoj kući ili stanu i lijepo se zabavite sa svojom obitelji.  Za stvaranje posebne novogodišnje party atmosfere najvažnije je da stan prigodno dekorirate

VIDEO

Kako bi u svoj dom unijeli malo svjetlosti i veselja odlučite se za što više svjetlucavih ukrasa. Opskrbite se svjetlucavim kuglicama, vjenčićima, svijećama i drugim blistavim dekoracijama. Nikako ne zaboravite nabaviti i dovoljno konfeta i prskalica za pravu slavljeničku atmosferu. Veliki baloni koji čine brojku 2021. jedni su od najpoželjnijih dekoracija, a motiv nove godine možete iskoristiti i u drugim kombinacijama, na zidu ili na svečanom blagdanskom stolu.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za čišćenje doma):

Pokretanje videa...

čišćenje 00:58

Ako u nekom trenutku pomislite kako možda pretjerujete, to se ipak ne može dogoditi. U novogodišnjoj noći blještavila ne može biti previše. Što se tiče boje možete odabrati bilo koju, ali za elegantniji dojam odlučite se za crno-zlatno-srebrne kombinacije ukrasa.

 Za potpuno drugačiji novogodišnji tulum kojeg ćete dugo pamtiti, razmislite o tematskom novogodišnjem partiju. Opskrbite se prikladnim ukrasima i odredite ‘dress-code’ kojeg se obavezno morate pridržavati. Ako se volite igrati, napravite vlastite rekvizite za fotografiranje. Šaljive naočale, pića na štapićima ili nekoliko zvijezda začinit će svaku fotku.

Otkrijte koji će vam dan u 2021. biti najsretniji - po horoskopu
Otkrijte koji će vam dan u 2021. biti najsretniji - po horoskopu

Posebnu pažnju posvetite i blagdanskom stolu. Poigrajte se bojama i uzorcima, ali pazite da uskladite ubruse, čaše i stolnjak. Stolice možete omotati u crveni materijal s bijelom vrpcom kako bi izgledale privlačnije.

Ipak, ne zaboravite da je jedna od najvažnijih stvari za odličnu zabavu dobra glazba pa tako na vrijeme pripremite popis pjesama.

Bez obzira što ovu Novu godinu ne možemo dočekati u velikom društvu ovo su super ideje kako se možete zabaviti i s obitelji. Kako god proslavili ulazak u 2021. nek vam bude bolja i sretnija! 

Evo na što bi trebali obratiti pažnju pri dekoraciji svog doma za doček:

1. Baloni

Zlatna i crna službene su boje za novogodišnju noć, a samo nekoliko balona može u potpunosti promijeniti cijelu prostoriju. To je sve što vam treba kako bi vaša zabava bila super slatka.

2. Čaše za šampanjac

U Novu se ne ulazi bez boce šampanjca. Zato se potrudite da i vaše ovogodišnje čaše za šampanjac budu posebne. Svoje obične čaše uz pomoć zlatnih šljokica, koje samo nalijepite na dno čaše,pretvorite u svjetlucave. 

 3. 'Šank kutak'

Ovakav kutak je savršeni dodatak za novogodišnju zabavu. Možete dodati neki dekor koji će se pridržavati teme, a zatim na njega staviti svoje omiljene boce vina i šampanjac.

4. Blagdanski stol

Svijeće će stvoriti osjećaj bliskosti i atmosfera će biti ugodnija. 

Posuđe za jelo također je važan dio zabave i na njega biste se trebali usredotočiti vjerojatno više nego na bilo koji drugi aspekt vaše zabave.

5. Disko kuglice

Možda ne možete ići u klub, ali klub možete dovesti u svoj dom. Jednostavno objesite zrcalne kuglice na strop i tako napravite disko efekt.

6. Zlatna pozadina

Ako želite ići još dalje s ukrasima, toliko je pozadina u toliko boja koje će stvoriti savršenu pozadinu za vaše Instagram fotografije. Ipak, za novogodišnju noć najbolja je ona zlatne boje.

7. Natpis 'Sretna Nova Godina'

Natpisi su najlakši i najjeftiniji za napraviti, a ove godine možete biti jako kreativni s njima. Možete odabrati klasičan natpis ili se malo potruditi, ali svakako će podignuti interijer vašeg doma.

8. Stolić za slatko

Nijedna zabava ne prolazi bez slatkog pa tako ni ova. Slatki stolići su obavezni na bilo kojoj zabavi, a možete ih ukrasiti tako da odgovaraju temi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje