Lifestyle

Komentari 1

Otkrijte koji će vam dan u 2021. biti najsretniji - po horoskopu

Otkrijte koji će vam dan u 2021. biti najsretniji - po horoskopu

2020. godina je bila puna neugodnih iznenađenja i izazova. Ipak, dolazi nam nova godina i trebamo se što prije fokusirati na nju. Prema astrologiji, 2021. za svaki znak sprema nešto dobro

Astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće. Evo koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vas:

1. Ovan

Najsretniji dan 2021. za Ovna bit će 15. travnja. Ovan će tada dobiti priliku za nova iskustva. Taj dan neće vam donijeti samo dobro zdravlje nego će biti ispunjen ljubavlju i romantikom.  Bit će to čaroban dan i vjerojatno jedan od najboljih dana u vašem životu.

POGLEDAJTE VIDEO (veliki ljubavni horoskop za nadolazeću godinu):

2. Bik

Za Bika taj dan će biti 17. siječnja. Na taj dan Uran, planet promjena, će biti s vama i donijet će vam buđenje i inspiraciju. Vjerojatno ćete započeti novi pothvat i postići neke velike uspjehe.

3. Blizanci

Prema astrologiji, Blizancima će najsretniji dan biti 28. svibnja 2021. Ne samo da će se ovaj dan pokazati vrlo sretnim, već će biti savršeno vrijeme da se povežete s drugim ljudima. Ne zaboravite uigrati svoje vještine i iskoristiti ih maksimalno, bilo to romantično ili profesionalno.

4. Rak

Rakovi, vaš najsretniji dan u nadolazećoj godini bit će 23. lipnja.  Osjećat ćete se pomlađeno i doživjet ćete veliku pozitivu. Na ovaj dan, vaše će se zvijezde poravnati na takav način da će vam donijeti sreću i samo sreću.

5. Lav

Za Lavove najsretniji dan u novoj godini bit će 13.srpnja. S obzirom na činjenicu da vam je bilo najteže u karanteni koja nas je pogodila 2020., ovaj će vam dan donijeti velike radosti i avanture te osjećaj slobode. Ovaj dan pružit će vam savršenu priliku da zablistate.

6. Djevica

Za Djevicu će 18. kolovoza biti najdivniji dan u 2021. Od dobivanja prilike za napredovanje u profesionalnom polju do dobivanja prilike za provođenje vremena s vašim partnerom, nema dana koji će biti bolji od ovoga.

7. Vaga

Dan 6. rujna 2021. bit će najsretniji dan za Vage. Ovaj će im dan biti izuzetno sretan, posebno što se tiče ljubavi i romantike. Vjerojatno ćete upoznati nove ljude i vodit ćete zanimljive razgovore koji će poboljšati vaše razumijevanje svijeta.

8. Škorpion

Za Škorpione će 18. studenog biti dobar dan za ulaganje u stvari koje vole. Bilo što se tiče ljubavi, financija ili hobija, ma kakvi oni bili, to će biti dan za vas da riskirate i maksimalno iskoristite svoje strasti.

9. Strijelac

Ako ste Strijelac, 21. svibnja je dan kojem ćete se radovati u nadolazećoj godini. Bit će to dan prepun uzbudljivih avantura, zabavnih aktivnosti, a imat ćete i dodatnog vremena koje ćete provesti s voljenima.

10. Jarac

Za Jarce pravo vrijeme za postizanje dogovora bit će 23. kolovoza 2021. Iako prirodno posjedujete puno inteligencije i razumijevanja kako svijet funkcionira, pokušajte to kombinirati s malo astrološke sreće i saznajte kamo će vas to odvesti.

11. Vodenjak

Najbolji dan za donošenje odluka i za postizanje uspjeha bit će 29. studenog 2021. Tada će Vodenjaci zasigurno pronaći put do sreće, a možda i ljubavi.

12. Riba

Ako ste Riba, najsretniji dan za vas će biti 3. lipnja 2021. Ovaj dan neće obilježiti samo davanje nego ćete biti obasipani ljubavlju i naklonošću koju zaslužujete.Pripazite na slučajne sastanke koji bi mogli procvjetati u velike ljubavne veze, piše Times of India.

Najčitaniji članci