Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Igranje igre toplo-hladno otkriva ženine namjere

Glumeći “Miss nedostupnu” žene zapravo love partnera za dugu i ozbiljnu vezu. Igranje "toplo-hladno" ne pali pak kod avantura na jednu noć

Reuters
Foto: Reuters

Muškarca će najviše zaintrigirati ženska nedostupnost i sramežljivost, tvrde britanski znanstvenici. Žene to znaju pa te adute koriste kako bi bolje upoznale i procijenile budućeg partnera, ali i kvalitetnog oca.
No primijenit će ih samo ako se nalaze u većoj grupi muškaraca jer tako imaju veći izbor.
- Taktika ‘toplo-hladno' učinkovitija je ukoliko žena muškarca procjenjuje kao dugoročnog partnera, ali ne i za kratku avanturu. Ona tako želi vidjeti je li muškarac doista spreman na obavezu - objašnjava predsjednik Sveučilišta Haifa i autor brojnih ljubavnih knjiga Aaron Ben-Zeev.
No muškarce vrlo često zbunjuje žensko ponašanje. Njezino očito pogledavanje u njegovom smjeru muškarac će shvatiti kao znak za upoznavanje. No pristupi li joj s "upadom", umjesto s iskrenim zanimanjem, ona će ga, u većini slučajeva, odbiti.

ZAŠTO SE NE JAVLJA?
Ako vam se nije javila dva dana otkako ste joj ostavili poruku na telefonskoj sekretarici, ne želi ostaviti dojam da je uvijek dostupna. Ova taktika, česta u muškaraca, vrlo je učinkovita.

IZVLAČI SE POSLOM
Odbije li nekoliko vaših poziva za izlazak, ona definitivno ne igra igrice. Ili će vas nazvati i ispričati se obavezama ili je za vas ova igra završila. 

VEČERAS NEMA PUSE
Okrene li glavu dok je pokušavate poljubiti na prvom spoju, vrlo vjerojatno vam još ne vjeruje. Zato želi da se još malo potrudite kako biste je osvojili.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message