Lifestyle

Komentari 17

Kakav otac, takav sin: Mali Irwin osvaja svijet, ali fotkama

Robert Irwin imao je samo tri godine kada je ostao bez tate, no svoj život želi posvetiti odavanju počasti očevom radu. Jedan od tih načina je i fotografija zbog koje je na Instagramu prati skoro 300.000 ljudi

Robert Irwin, sin je slavnog Stevea Irwina, zoologa i TV zvijezde koji je široj javnosti bio poznat i kao "lovac na krokodile". Odmalena se bavi fotografijom, a budući da njegova obitelj ima Australski zoo, veliki zoološki vrt u Queenslandu, i sam se nastavio brinuti i učiti o životinjama poput majke i oca.  

Lani je osvojio drugo mjesto na fotografskom natječaju "2016 Australian Geographic Nature Photographer of the Year" u kategoriji Junior s ovom fotografijom. Nazvao ju je "Toothy Grin" (zubati osmijeh). Na njoj je izbliza fotkao zube divljeg morskog krokodila.

Otac mu je umro nakon uboda otrovne raže 2006. godine dok je snimao dokumentarac o najopasnijim oceanskim životinjama. Robert je tada imao svega tri godine.

 

Od  malih nogu se osjećao ugodno u društvu životinja i jednostavno voli biti u njihovom društvu, stoga ne čudi što su upravo divlje životinje i priroda glavne zvijezde njegovih fotografija.

Svoje fotografije objavljuje na Instagramu na kojem ga prati gotovo 300.000 ljudi. Kada vidite kakve fotografije radi, bit će vam jasno zašto.

Koliko je ozbiljan u fotografskom poslu dokazuje i to što je napravio svoju službenu internetsku stranicu Robert Irwin Photography.

Uživajte u njegovim fotografijama!

 

Najčitaniji članci