Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Imam još godinu života i nikad se nisam udala, prijateljica me 'zaprosila' da doživim vjenčanje

Imam još godinu života i nikad se nisam udala, prijateljica me 'zaprosila' da doživim vjenčanje
4

Danima nakon što je primila dijagnozu, Britanka Kerry je razgovarala sa svojim najboljim prijateljicama o tome kako je 'duboko tužna' što nikada neće hodati do oltara. Prijateljica Sian ju je tjedan dana kasnije zaprosila

VIDEO

Majka troje djece Kerry Kenworthy (34) rekla je prijateljici Sian Higgins (29) da ne želi umrijeti, a da barem jednom ne obuče vjenčanicu, nakon što je saznala da joj je preostalo još 12 do 18 mjeseci života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zabio joj tortu u glavu 00:53

Kerry Kenworthy udala se za svoju najbolju prijateljicu na Valentinovo, kako bi mogla doživjeti vlastiti dan vjenčanja prije nego što umre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mladenke otkrile što su najviše požalile: 'Voljela bih da sam manje obilazila goste na svadbi'
Mladenke otkrile što su najviše požalile: 'Voljela bih da sam manje obilazila goste na svadbi'

Par je odredio datum za Valentinovo, gdje su se 'vjenčali' u Gamlingay Eco Hubu u Južnom Cambridgeu, uz Kerrynu djecu kao i uz Sianino dvoje djece. Razvojna psihologinja Kerry, kojoj je dijagnosticiran neizlječivi rak kralježnice, rekla je da je 'tako zahvalna' što može doživjeti 'čarobni' dan dok uživa u vremenu koje joj je preostalo.

Kerry je prvi put dijagnosticiran rak grlića maternice u rujnu 2021. Bila je podvrgnuta kemoterapiji i radioterapiji. Međutim, u studenom 2022., Kerry je počela patiti od bolova u prsima i upućena je u bolnicu. Testovi su otkrili da se bolest proširila na njezinu kralježnicu i liječnici je nisu mogli izliječiti.

- Bila sam šokirana, mislila sam da sam pobijedila - rekla je Kerry.

757145647

Imala je toliko još toga što je htjela napraviti u životu.

- Toliko sam toga htjela napraviti, a liječnici su rekli da mi je ostalo još samo 12 do 18 mjeseci. Neću doživjeti vjenčanje svoje djece, pa čak ni svoje. Htjela sam taj poseban dan o kojem sam toliko čula, i da odjenem haljinu i budem mladenka. Htjela sam dan kao iz bajke - rekla je.

Danima nakon što je primila dijagnozu, Kerry je razgovarala sa svojim najboljim prijateljicama, učiteljicom Sian i asistenticom u nastavi Claire, o tome kako je 'duboko tužna' što nikada neće hodati do oltara.

Nakon što su se šalile o mogućem vjenčanju, Sian je tjedan dana kasnije otišla kod Kerry i zaprosila je u siječnju 2023. 

Bijelo odijelo za vjenčanje: Top kombinacije moderne siluete
Bijelo odijelo za vjenčanje: Top kombinacije moderne siluete

- Nisam željela da propusti tako zabavan dio života. Upoznale smo se preko zajedničkih prijatelja prije više od tri godine. Kerry je ljubazna i duhovita. Obje smo imale djecu pa smo išle u parkove i družile se - kaže Sian prisjećajući se svoje odluke da 'postavi pitanje' najboljoj prijateljici.

Dodala je da je obećala da će se brinuti za Kerryne kćeri Lily (9), Miju (12) i Violet (6) kada Kerry više ne bude tu.

- Znam da neki to možda neće razumjeti, ali ona je moja najbolja prijateljica. Bilo mi je čudno jer sam već u braku, ali prijateljstvo je važnije. Mom suprugu se svidjela ideja i podržavao je sve, čak nam je pomogao i u planiranju - rekla je Sian.

757145951

Imajući samo tri slobodna mjeseca, krenule su u planiranje velikog dana s malom grupom prijatelja. Lokalne tvrtke čule su za ovo vjenčanje i poklonile su mjesto, tortu, hranu, dekoracije i pozivnice te haljine...

Kerryna čipkasta vjenčanica kupljena je novcem koji su prikupili Sian i njezini bliski prijatelji.

Vikend prije velikog dana, Sian je čak priredila Kerry 'djevojačku zabavu' kako bi proslavila nadolazeću svadbu, gdje je sjela za popodnevni čaj s uskom grupom prijatelja, donosi Daily Mail.

Tada, 14. veljače, dvije prijateljice 'vjenčale' su se, zajedno sa svih petero djece oko njih. 

- Bilo je čarobno i tako sam zahvalna što sam mogla iskusiti kako je to hodati do oltara. Imali smo tortu, prstenje i prvi ples. Sve je bilo doista autentično i nikad se nisam osjećala sretnije. Cijenim sve koji su pomogli u organizaciji dana i prikupljanju sredstava. Ne bojim se umrijeti, bojim se ostaviti svoje kćeri - priznaje Kerry, čiji će bivši partner odgajati njezinu djecu kada ona ode.

757145960

Sian je istaknula kako je samo htjela usrećiti prijateljicu.

- Kerry je zaslužila imati poseban dan, a ja sam joj željela pomoći. Moj suprug mi je pružao veliku podršku i čak mi je pomogao s kravatom za taj dan. Bio mi je kum dok sam se udavala za svoju najbolju prijateljicu - dodaje.

Nakon svečanosti, razrezali su tortu i prvi put zaplesali pred gostima, a Sian je čak iznenadila mladenku solo izvedbom 'Hero' Mariah Carey.

'Mladenci' sada pokušavaju isplanirati medeni mjesec. 

- Cijelo vjenčanje je bilo čarobno. Bilo je kao iz bajke. Možda se nisam udala za muškarca, ali jesam za nekoga koga volim. Imala sam sve koji su me voljeli pored sebe i to je sve što je bitno. Prvi put nakon dugo vremena osjećala sam se tako lijepo. Sian je u svojim zavjetima obećala da će se brinuti o mojim kćerima. Ne bih mogla poželjeti bolju prijateljicu, a sada i svoju ženu - rekla je Kerry.

Mladenka rekorderka na svadbi je imala 110 djevera i djeveruša
Mladenka rekorderka na svadbi je imala 110 djevera i djeveruša

POGLEDAJTE PRIČU WANNAPE IZ MASTERCHEFA: 'KUHALA SAM I RAZVOZILA HRANU'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps