Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Mladenke otkrile što su najviše požalile: 'Voljela bih da sam manje obilazila goste na svadbi'

Mladenke otkrile što su najviše požalile: 'Voljela bih da sam manje obilazila goste na svadbi'

Ispostavilo se da je najčešći razlog odgađanja konzumacije braka taj što su mladenci iscrpljeni od vjenčanja. Dapače, rezultati ankete otkrivaju da 24 posto parova priznaje da je preskočilo vođenje ljubavi...

VIDEO

Uz sav stres koji prati planiranje vjenčanja, ne treba čuditi da većina parova zapravo preskoči seks prve bračne noći, ali ne iz razloga na koje ste pomislili.

POGLEDAJTE VIDEO: Lijep početak braka

Pokretanje videa...

zabio joj tortu u glavu 00:53

Ispostavilo se da je najčešći razlog odgađanja konzumacije braka taj što su mladenci iscrpljeni od vjenčanja. Dapače, rezultati ankete otkrivaju da 24 posto parova priznaje da je preskočilo vođenje ljubavi jer je mladoženja bio previše pijan, dok 13 posto parova je to preskočilo jer je mladenka previše iscrpljena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali ako pitate mladenke što su najviše požalile vezano za njihova vjenčanja, odgovor vjerojatno neće imati nikakve veze sa seksom. 

Dakle, za čime najviše žale? Pet mladenki je iskreno odgovorilo na to pitanje, a evo i odgovora:

Dreamstime

1. Provela je previše vremena obilazeći goste

- Jedna od stvari koju bih voljela da nisam napravila na svom vjenčanju, je to što sam potratila cijelu noć hodajući uokolo i razgovarajući s gostima. Čitate na svim web stranicama za vjenčanja da kad vaši gosti sjednu jesti, da je dobro vrijeme za obilazak i zahvaljivanje ljudima što su došli. Ali, kad to zapravo počnete raditi, grozno je. Nisam čak stigla ni zaplesati ni popiti šampanjac - odgovorila je Sarah (28).

Mladoženja je mladu nazvao 'nasilnicom' u zavjetima čak 50 puta: 'Na kraju smo svi plakali'
Mladoženja je mladu nazvao 'nasilnicom' u zavjetima čak 50 puta: 'Na kraju smo svi plakali'

2. Dopustite da vas potpuno obuzme stres

- Kad se sjetim koliko vremena sam provela pod stresom najradije bih samu sebe klepila. Koliko vremena sam izgubila brinući se o svakakvim glupostima, to je strašno. To je samo vjenčanje. Da, to je važan dan u životu ljudi, ali bit će savršen bez obzira na to koliko planiranja je uloženo u njega. Dakle, jedna stvar koju bih definitivno promijenila je to koliko sam tjeskobe osjećala prije svog velikog dana. Moj muž nije bio pod stresom - pa zašto sam ja bila? - kaže Christie (33).

3. Previše alkohola

- Jesam li ja jedina osoba koja priznaje da je previše popila na vlastitom vjenčanju? Prije nego što smo rekli 'uzimam', popila sam nekoliko kratkih sa svojim djeverušama da smirim živce. Nakon ceremonije, popili smo ih još nekoliko kratkih tijekom fotografiranja, a onda sam konačno, na recepciji, odlučila uživati u činjenici da imamo otvoreni bar. Kad se sjetim kako je to sve izgledalo, na žalost, većina vjenčanja mi je u magli. Voljela bih da sam malo manje popila i da sam se više zabavljala - smije se Jess (25).

Mladenka platila vjenčanicu 20 kuna pa postala hit: 'Izgledaš kao Meghan Markle'
Mladenka platila vjenčanicu 20 kuna pa postala hit: 'Izgledaš kao Meghan Markle'

4. Fotografije

- Mrzim kako su ispale moje fotografije s vjenčanja. Čak mi se ni tog dana nije sviđalo što je naš fotograf tražio od nas ili poze u koje nas je upućivao, ali nisam ništa rekla jer nisam željela izazvati scenu ili se ponašati kao razmažena mala curica. Sada bih, pak, vraški voljela da sam nešto rekla jer ne mogu vjerovati kako su loše fotografije ispale -  kaže Kelleigh (29).

5. Preskakanje večere

- Znate li koliko košta jelo na vjenčanju? Stalno sam si ponavlja, evo sad ću, sad idem jesti i nikako. I tako je prošlo već tri četvrtine večeri, a još niste ni dotakli svoje predjelo jer ste previše zauzeti smješkanjem i pretvaranjem da zapravo ne umirete od gladi. Kad god netko od mojih prijatelja komentira to koliko je hrana bila dobra, ne mogu se ni pretvarati da znam o čemu pričaju - nikad nisam imala priliku ni probati - ispričala je Cait (27) za Your Tango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'